Last news in Fakti

10 Април, 2022 10:25 4 137 32

Андре Токев: Не понасям алкохол

  • андре токев-
  • шеф-
  • готвач-
  • алкохол-
  • затвор-
  • присъда-
  • казичене

Никога не съм бил зависим от алкохола, заяви готвачът

Андре Токев: Не понасям алкохол - 1
Снимка: bTV

Никога не съм бил зависим от алкохола. Никога не съм изпитвал нуждата да пия постоянно. След като си употребил (б.р. алкохол) и се е случило, хората си мислят, че си зависим. Просто не понасям алкохол, не мога да го разграждам. Това ми е проблемът. И наистина трябваше да кажа по-рано: „Щом не можеш, недей да го правиш“. Но сме винаги по-умни след случката.

Това заяви ексклузивно пред Мария Цънцарова Андре Токев от затворническото общежитие в Казичене. Известният кулинар призна вината си, след като през ноември бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние с 1,9 промила алкохол в кръвта. От януари излежава ефективно наказанието си, като тогава заяви пред bTV, че осъзнава вината си и ще си поеме отговорността.

Какво е чувството, когато животът тече зад решетки?

Няма голяма промяна, защото за мен дали съм зад решетки, или извън решетките животът продължава. Човек трябва да се амбицира, да използва максимума от времето си, а не да зарови главата в пясъка. Разбира се, съм безпомощен в това да мога да помогна на моето семейство или на моя отбор в ресторантите. Това най-много ми пречи. Не мога да се видя с близките. Това е наистина един неприятен момент, но все пак съм тук по наказание. Нещо човек трябва да усети, за да може следващия път да се получи да не прави лоши крачки.

Спомняш ли си какви мисли те връхлетяха когато чу присъдата?

Не мога точно да си спомня. Беше ми неприятно, все пак човек винаги си мисли за времето, когато е можел да предотврати нещата, но не ги е предотвратил. Присъдата беше по споразумение със съдията и с прокурора, така че знаех предварително и се бях подготвил за това нещо, така че не беше шок. Разбира се, е неприятно.

Помниш ли последната нощ, когато беше вкъщи преди да събереш нещата си тук да дойдеш в Казичене.

Да, съвсем нормално. Бях два месеца под домашен арест и психически успях да се настрои да се нагласа за това нещо. Както се казва, донякъде съм и по собствено желание. Споразумях се да дойда тук, за да си отлежа наказанието. Много е важно човек вътрешно да е готов за това нещо, да се примири, че не го очаква 5-звезден хотел, все пак отиваш в затвора.

Сам ли си в стая?

В момента сме по двама или трима, зависи.

А с какъв човек делиш дните си сега?

С много приятен, горе-долу сме на една възраст. Много обича да чете книги. Аз обичам да чета книги и дискутираме. Не знам за какво лежи, не съм се и интересувал. Поли се казва. Има си минало, което е, но той си е променил коренно мисленето, има идеи, след като приключи тук, много добре да се развива напред.

За какво си говорите с Поли?

За най-различни неща от живота, за книгите, които той чета и аз чета. Сега точно прочетох една книга, която се казва „Как да работим 4 часа в седмицата“. Просто е интересно наистина как човек с по-малко време, но много по ангажирано да се развива напред.

Как минават дните в затворническите общежития?

Всеки ден се случва нещо. Идват нови хора, тръгват си. Отиваме да си вземем парите, които ни изпращат. Ходя всеки ден на фитнес, има закуска след това обяд, вечеря. Разхождаме се на плаца. Хубавото на затворническото общежитие е, че можеш да се разхождаш, когато искаш, като в затвора, там имаш само определени часове. Отиваме на шопинг да си купим вода, имаме лафка, от която пазаруваме.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малко

    21 16 Отговор
    те опандизиха наглецо

    Коментиран от #11

  • 2 Леле мале

    26 11 Отговор
    То бива да паднеш толкова ниско, ама тоя направо се закопа. По зле е и от алкохолиците
  • 3 Как

    35 3 Отговор
    1,9 промила не е като за човек който не може да разгражда алкохол ....
  • 4 Абе

    44 0 Отговор
    Я си пийвай , и си живей живота ! Само не се качвай пиян зад волана повече ! Това се иска , не да ставаш светец !
  • 5 един от многото

    31 4 Отговор
    Ами като не понасяш алкохол , защо пиеш бре кашаварино?
  • 6 И алкохолът

    23 0 Отговор
    не те обича ! Не е за всеки !
  • 7 Последния Софиянец

    17 2 Отговор
    Като работиш в заведение пълно с алкохол ти писва.Аз от няколко месеца не съм пил изобщо.А имаше периоди когато всяка вечер след работа се наливахме с персонала и приятели.

    Коментиран от #13

  • 8 дааа

    6 2 Отговор
    В БГ ромяната само в имената на уравляващите.Никакви ризнаци за промяна в КАТ ,пътищата ,учебните или законите и камерите.Войната продължава и всеки ден си заминават много хора или остават на легло завинаги.Чудя се толкова ли е невъзможна промяна ,при оложение ,че имаме за пример всички останали държави в ЕС където движението няма общо с тук.Не ,че и там не се трепят,но който е обикалял знае за каква разлика говоря.
  • 9 Андре Токев

    26 1 Отговор
    Не понасям алкохол - Само 2 пъти ме хванаха а другите пъти имах късмета да не ме хванат, но аз не понасям алкохол....
  • 10 Сандо

    15 0 Отговор
    Ами то си има създаден кръговрат:напиване,изтрезняване,угризения,обещания за "нов човек".И следва нов кръг.А алкохолик е този,който не може да стигне до угризението.
  • 11 Е какво малко...

    30 0 Отговор

    До коментар #1 от "Малко":

    Алексей Стависки преди години уби при катастрофа 23 годишно момче и никаква присъда не му дадоха, а на този 10 месеца.

    Коментиран от #19

  • 12 случаен

    15 1 Отговор
    това за мен си е наглост,като знаеш,че не ти понася и веднъжса те наказвали,да се надрусаш пак и да се не усетиш,че караш по джанти или не ти пука или си идиот,тртябва забрана да шофираш докат си жив
  • 13 Забелязал

    16 0 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Как да пиеш, като си денонощно у Факти бре ??? А за "заведението си" - просто ...ЗАБРАВИ...То е виртуално само в твоята глава ...
  • 14 Бонговец

    17 0 Отговор
    И аз не понасям алкохол.Изпивам по 60 литра ракия годишно за да я унищожа.
  • 15 ежко

    11 0 Отговор
    Това,че пие е ясно, а това,че не му понася -също!Изобщо какво ни занимавате с разни кашевари, като,че ли са нобелови лауриати!
  • 16 Asdfg

    5 2 Отговор
    Мароооо,къв е тоя бре? 🤣
  • 17 Каун

    2 1 Отговор
    И да не му вярвате прав е и аз минах по този път но без затвор и вече 6 год. НЕ пия алкохол!
  • 18 Пенсионер

    3 1 Отговор
    Само господ е безгрешен
  • 19 Антонн

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "Е какво малко...":

    Да не е Максим Стависки ?
    Не само загина човек а и още един в будна кома,условна и нещо към 300 бона.без страничните !
    Един "артист" с прическа на пудел условна.
    Шофьорчето утрепа Милен Цветков втора година спорят за чай,и там май ше се киха яко.
    Обикновенни хора им дават ефективна присъда без много много да се търси под вола теле.
  • 20 Мамул

    6 1 Отговор
    И един мармот увива шоколад! Аз нито го харесвам, нито го понасям, нито лизвам. Как така не го харесваш, не го понасяш, пък лочиш?!
  • 21 нснс

    3 1 Отговор
    до другия път
  • 22 Agfa

    2 1 Отговор
    Лоши работи съм вършил след запои. След последната идиотщина спрях изцяло да пия. Просто на някои не им влияе никак добре.
  • 23 е де шоро

    1 0 Отговор
    Не е така ! Мярка с кефа-става!
  • 24 Младши готвач Токаджиеф

    5 0 Отговор
    Не понасям бутилките да са пълни с алкохол, затова ги пълня с въздух!
  • 25 Шофьора

    4 0 Отговор
    На мен да ми отчете 1.9 промила трябва да не съм пил поне два дни...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Я ВЪРВИ ТАМ ДЕТО

    3 0 Отговор
    СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА БЕ ПОДЛОГО ТЪПА !
  • 28 Чоко и Боко

    2 0 Отговор
    Не го понася и затова го унищожава

    Коментиран от #32

  • 29 Им бе цилус

    1 0 Отговор
    Не понасям алкохолици-въздържатели.
  • 30 Да да да

    0 0 Отговор
    Не понася алкохол и го унищожава не ти вярват хората дадоха те 2 пъти по телевизията и ти порасна ха крилца проблем на фалшивите звезди като цяло във БЪЛГАРИЯ
  • 31 Наглец

    0 0 Отговор
    Пиян мухъл, като убиец трябва да лежиш, не интервю да даваш!Изметта какво внимание получава, егати държавата. Потенциален убиец рецидивист!
  • 32 Андре Токев

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Чоко и Боко":

    После обаче идва проблема с разграждането. Ей туй изкърти на пикапа джантите...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове