Last news in Fakti

31 Март, 2022 15:45 12 008 12

Божана Кацарова нападна Токев след интервюто му от затвора (СНИМКИ)

  • божана кацарова-
  • мастършеф-
  • андре токев-
  • интервю-
  • нападки

Повод за нападките ѝ в Instagram стана интервюто на готвача от затворническото общежитие в Казичене

Божана Кацарова, която спечели „Мастършеф“ през 2017 година, попиля шеф Андре Токев - един от журито в предаването, което ѝ донесе 100 000 лева. Повод за нападките ѝ в социалната мрежа Instagram стана интервюто на готвача от затворническото общежитие в Казичене, пише Хотнюз. В него кулинарят се похвали, че е като на санаториум, където можел на воля да чете, тренира, а с храната колегите му се справяли чудесно.

 

Думите му провокираха устата готвачка, която избухна: “Не знам кое по-точно ме дразни. Ехидната усмивка. Идеята - на пансион съм. Фактът, че този човек нищо от истински затвор не е видял…“ За скандали между нея и Токев не се знае нищо, нито по време на „Мастършеф“, нито след това.

 

Кое е провокирало избухването ѝ остава загадка, но Токев получи и много поздравление за интервюто си. Едно от тях бе от Лео Бианки, който му обеща да се видят, щом напусне затвора и да изпият по една алкохолна бира.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 минувач

    31 5 Отговор
    Защо не отделихте толкова внимание и на коментара на Лео Бианки? Защото е положителен ли?
  • 2 Права е

    30 10 Отговор
    Кара пиян като пън не за пръв път и бил на санаториум дали с мен щеше да е същото двуличенцървул и оня лицемер лео и той дирници
  • 3 айде бе

    13 1 Отговор
    А сега сме 2022... баахмаа му, и чак след толкова години
    Еееех, направихте ни на луди калинки....Тази още под ксарантина ли е
  • 4 хаберих

    16 5 Отговор
    И това ако е затвор и наказание за Токев,то Черно море е в Арктика! Защо не е на общ режим,като останалите затворници? Или връзките и затвора облекчават?
  • 5 деменция

    9 2 Отговор
    Кое е това бабе, докторка ли е?
  • 6 Мартин

    22 7 Отговор
    Е какъв трябва да е затвора за пътно нарушение според вас? Да го хвърлят в стая без прозорци и да му дават вода и сух хляб? Някой хора много обичат да злобеят на чужд гръб.
  • 7 Анита

    28 2 Отговор
    Хайде Божана да не коментира много, защото помним как се напиваше като свиня във ВИП Брадър. За съжаление тя самата е известна основно с изцепките си, а не с това дали е добър готвач.
  • 8 ХАРИ

    14 3 Отговор
    ЕДИН АЛХОКОЛИК КЪМ ДРУГ
  • 9 Аз съм

    14 1 Отговор
    И какъв критерий е Божана ...., поради коя причина точно се подразни...Да се разхожда с американчето и да му харчи паричките. Най накрая да си направи реклама, няма ли да влезе пак в Биг Брадър ....скучно стана, има нужда да се излага периодично. Не посягай на Шеф Токев... и не само на него!
  • 10 Freedom Fighter

    9 2 Отговор
    Все пак присъдата е лишаване от свобода, а не трудов лагер кво мрънка тази.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ТАКА Е И В РАЯ!

    4 0 Отговор
    БОЖАНА КАЦАРОВА, ние читателите също не разбрахме какво по-точно те е раздразнило и къде?! Стоте хиляди лева които спечели в Мастършеф" през 2017г. и кой кого е попилял тогава, че днес озъбена търсиш реванш?! Е, хайде, успокой се - за сто хиляди лева си заслужава да си затвориш очите - заслужава си, да си траеш! Така е в живота - едни дават като им поискат, а други вземат - " Никой не дава нещо без нищо! Така е и в рая!". Щом си толкова против да беше се отказала от паричките?! Да, при силата на паричките дори моралните задръжки падат! Андре Токев, се похвалил, че бил като на санаториум в затворническото общежитие - това ли те е подразнило?! Не Кацарова, не можем ние читателите да повярваме, че това те е подразнило - в силното желание за попиляване виждаме реванш за нещо друго, но за какво..., ти сама си знаеш - ние можем само да гадаем и дори да имаме мнение, само ще си траем?! Накрая да ти зададем едно кратичко въпросче като много компетентна - Ти, Божана Кацарова колко много си видяла от истинския затвор, че дори си готова да извадиш едното виждащо око на слепеца?! Не се прави, че не знаеш какво точно те е подразнило - знаеш хитрушо, разбира се че много добре знаеш, но както казва народа : "Обяда е вече изконсумиран и платен! Няма безплатен обяд!".