Last news in Fakti

17 Май, 2022 18:15 11 808 5

Четири зодии виждат бъдещето

  • зодии-
  • астрология-
  • предвиждат-
  • бъдещето-
  • интуиция

Ето кои са те

Четири зодии виждат бъдещето - 1
СНимка: Shutterstock

Предвиждането на бъдещето може да направи живота много по-лесен. Това е, за което човечеството мечтае почти от самото си възникване. Неслучайно експертите, които дават компетентни икономически, политически и други прогнози, са толкова популярни. За да разберат бъдещето, хората често се обръщат за помощ към астролозите. Да, невъзможно е да се предвиди нещо на 100%, но е възможно да се очертаят основните моменти и за някого това наистина ще бъде полезно.

Кои са знаците на зодиака, които са най-склонни към далновидност?

Общоприето е, че водните знаци – Раци, Скорпиони и Риби, имат най-силна интуиция. Всъщност тези знаци се отличават със специална чувствителност и проницателност. Те са в състояние да предвидят бъдещето чрез сънища, медитационни практики и карти като Таро. За развитието на тези способности е важно да започнат да обръщат внимание на познатите ни 5 сетива – слух, обоняние, зрение, осезание, вкус.

Колкото повече човек може да усети тези пет сетива, толкова повече възможности има да използва шестото – интуицията.

За представителите на въздушните знаци – Близнаци, Везни, Водолей, е по-лесно да предсказват чрез мисли, числа и дати. Основната трудност в начина на прогнозиране на въздушните знаци е изненадващо активната умствена дейност. Тези хора мислят много и превъртат много различни ситуации в главите си, като по този начин могат просто да пропуснат „знаците“, които срещат по пътя.

За Овен, Лъв и Стрелец основна улика са усещанията в тялото. Пример е, когато почувствате буца в гърлото от предстоящата ситуация или отидете на среща и започнете да се спъвате от нищото, тоест самото тяло ви казва, че не е нужно да ходите там.

Земните знаци – Телец, Дева, Козирог, въпреки че се считат за най-материалните и рационални представители на хороскопа, също могат да развият шесто чувство. Системният анализ им помага да предвидят бъдещето, пише tialoto.bg.

Кои са ТОП 4-те знака, които могат да развият дарбата на прозорливост по-добре от другите?

1 място – Риби
Те се отличават с невероятна емпатия към другите. Те могат да предвидят събитията, бързо да се адаптират към тях, извличайки максимална полза.

2 място – Скорпион
Този знак е може би най-чувствителният към опасности, рискове и различни кризисни ситуации. Благодарение на своята енергия те могат да повлияят на хода на ситуацията и да я трансформират в своя полза.

3 място – Водолей
Те знаят как да четат знаците и посланията на Вселената. Информацията идва при тях не чрез сетивно възприятие, както при Скорпиони и Риби, а чрез внезапни прозрения и осъзнаване.

4 място – Рак
Представителите на този знак се отличават с жизненост, адаптивност и способност да коригират своите желания и намерения във връзка с промените във външната среда. Въпреки това способността им да влияят на тези обстоятелства и да предвиждат тези промени е минимална.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Асан

    1 0 Отговор
    Айшето гледа на боб и на кафе 🤣☕☕