Last news in Fakti

24 Юни, 2013 17:42 1 579 1

Роби Уилямс: Ще се друсам с дъщеря си, ако стане наркоманка

  • роби уилямс-
  • дъщеря-
  • наркотици

Роби Уилямс вече чертае бъдещето на своята дъщеричка… която е едва на 9 месеца.

Тъй като Уилямс е известен със зависимостите си към наркотиците, той не изключва възможността малката Теди да последва стъпките на баща си.

Ако се стигне до там, че дъщеря му стане наркоманка, той смята да ѝ намира „най-добрите наркотици", като ще ги взима с нея, съобщава Female First.

„Съмнявам се, че ще бъде като мен. Да чукна на дърво, с много любов и късмет, тя няма да стигне дотам (да взима наркотици). Но ако това се случи, знам какво да правя. Ще се уверя, че тя се друса с най-доброто и ще го правя с нея", заяви Уилямс пред австралийското списание „New”.

През 2007 г. Роби Уилямс бе изпаднал в дълбока дупка, заради зависимостта си към алкохола и дрогата и се лекува в клиника. Той превъзмогна тежкия период в живота си и сега е щастлив със съпругата си Айда Фийлд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 маляка

    0 0 Отговор
    абе еѝ паламисън вярно ли си казал тва е..х.а и педигри какъв баща си ти бе.......м.....а приличаш ми на един наш политик само че с бяла коса и тоѝ кат теб хоспитализиран