Last news in Fakti

4 Август, 2022 12:43 4 031 5

Вижте "Пиленцата от Монако" като младоженци (СНИМКА)

  • боби манекена-
  • сватба-
  • младоженци-
  • пиленцата от монако

Боби Манекена и жена му Нина отново събраха погледите

"Пиленцата от Монако", както станаха известни в мрежата Боби Манекена и жена му Нина, отново приковаха вниманието, макар този път да става дума за сантиментален спомен.

Техни последователи в социалните мрежи поискаха да видят как са изглеждали двамата на сватбения си ден. И желанието им, очаквано, бързо беше изпълнено, пише Шоу Блиц.

Двамата уж се разделяха, развеждаха и какво ли още не, а всъщност май през цялото време са си били заедно и са гледали сеира и реакциите за себе си в публичното пространство. Което не ги прави по-малко за смях, разбира се.

Наскоро Нина показа сватбена снимка с Боби, на която двамата все още изглеждат съвсем нормално. Вероятно това е от периода преди да започнат да "живеят толкова луксозно".


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Голям праз

    16 2 Отговор
    Онова същество с бързата тротинетка е по голяма сензация от тези безинтересни пиленца.
  • 3 Соваж бейби

    5 0 Отговор
    Тези може и да имат по голям талант за скечове и комедия .Щом всички звезди в България ги имитират ,на първата снимка са в Франция ,инфраструктурата не може да се обърка но не е гаранция че са в Монако ,типичните по стари апартаменти или мезонети от едно време,от вън са красиви вътре ако не се прави ремонт често са пропити с термити и стълбите скърцат когато стъпвате нагоре или надолу .
  • 4 козирок

    5 0 Отговор
    В неговите устни и в нейния поглед наистина има нещо характерно за някои видове птици.. Звездите са звезди, защото са високо... Отърквайки се о звездите могат да се звездеят, но са смешни...
  • 5 Ама

    0 0 Отговор
    Това женско пиле изглежда доста красива как се омъжила за това грозно мъжко пиле