Last news in Fakti

15 Август, 2022 10:51 2 958 8

Джеймс Хетфийлд се развежда след 25 години брак?

  • джеймс хетфийлд-
  • развод-
  • металика

Семейството не е говорило по темата

Джеймс Хетфийлд се развежда след 25 години брак? - 1
Снимкa: Shutterstock

Вокалистът на "Металика" Джеймс Хетфийлд и съпругата му Франческа са подали документи за развод, след 25 години брак, обяви TMZ, цитиран от burgas24.bg.

Според изданието техни източници, близки до двойката, са им разкрили, че документи за развод са подадени в щата Колорадо по-рано тази година. За такова дело никога не е съобщавано официално, а и двойката не е говорила по темата.

Хетфийлд е женен за Франческа от 1997 г. и имат три деца. Семейството в момента живее във Вейл, Колорадо, където е расла именно съпругата.

Един от най-успешните хора в метъла за всички времена догодина трябва да навърши 60 г. Хетфийлд има проблеми с алкохола, които неотдавна наложиха да влезе отново в клиника за лечение на зависимости. Първата му такава рехабилитация официално е от 2001 г.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кога си прос

    5 3 Отговор
    Никой не може ти помогне !
  • 4 Смях

    6 5 Отговор
    Че тя жена му многократно през годините му изневеряваше, на него не му пукаше докато не беше един определен човек. Друг случай - тоя като по-млад е бил с приятелка на общ познат, докато оная е била с него. Та и той не е чист диамант. Повечето в тоя бизнес са гнили хора с много пари.

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ъхъ!

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "Смях":

    И ти лично си им светил с фенерчето... Това е част от техния личен живот и само те си знаят защо са решили да се разделят. Понякога хората се разделят дори от любов и целта е да са щастливи. Драконът създава усещането за щастие- но то е фалшиво и води до дъното. Много малко са успелите да се освободят от него. Дано и Джеймс успее.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 сила

    1 1 Отговор
    Джеймс много порка и си е алкохолик , а явно жена му не е толкова издръжлива и търпелива като жената на Ози.......