Last news in Fakti

6 Септември, 2022 11:41 7 166 7

Разкриха кой ще наследи имотите на Алла Пугачова според завещанието ѝ

  • алла пугачова-
  • завещание-
  • имоти

За дъщерята на Алла Борисовна е предвидено петстайното жилище на най-главната улица в сърцето на руската столица

Разкриха кой ще наследи имотите на Алла Пугачова според завещанието ѝ - 1
Снимкa: Shutterstock

Естрадната прима Алла Пугачова се е върнала в Русия и за да подпише завещанието си, което отдавна вече е било съставено. Неговото съдържание в разговор с онлайн изданието на „Комсомолска правда“ KP.RU разкрива близка на певицата, чието име не се съобщава.

Според събеседницата на изданието извънградската вила на язовир „Истра“ на 56 км от Москва – любимо място за луксозна почивка на столичани, остава за внука на Примадоната, актьорът и музикант Никита Пресняков. Неговата баба му подарява и четиристаен апартамент в центъра на Москва. За майка му, дъщерята на Алла Борисовна – естрадната певица и актриса Кристина Орбакайте, е предвидено петстайното жилище на „Тверская“ – най-главната улица в сърцето на руската столица, център на забавленията и нощния живот. Почти всички сгради там са исторически забележителности, обитавани в миналото от бележити руски интелектуалци и творци. По данни на информаторката на изданието Пугачова е подсигурила с недвижими имоти племенника си (сина на брат ѝ) и неговия син, пише segabg.com.

Отпреди е известно, че съпругът на певицата – шоуменът Максим Галкин, се води единствен собственик на „замъка“ в село Гряз в Подмосковието, където семейството живее. Той е притежател на няколко парцела земя, върху които е разположена резиденцията. През май елитният брокер на недвижими имоти Андрей Ковальов разкри, че в кризата с войната в Украйна цената на обекта е паднала пет пъти и сега замъкът може да бъде продаден за 100-150 милиона рубли (около 1,6 – 2,5 милиона евро).

Децата на двойката – 8-годишните близнаци Лиза и Гари, също били обезпечени с недвижимост. Не се знае на кого точно ще се падне още едно притежание на кралицата на руската естрада – апартамент на 300 кв. м площ в артистичния район „Арбат“.

Междувременно Алла Пугачова, която досега не е правила публични изявления относно руската интервенция в Украйна, отговори индиректно на режисьора Никита Михалков, който многократно порица артистите, напуснали Русия от началото на така наречената „спецоперация“. В Инстаграм певицата публикува откъс от неговия филм „Робиня на любовта“ (1976), в който героинята на актрисата Елена Соловей говори: „Господа, вие сте зверове! Господа, вие ще бъдете навеки прокълнати от родината си, войници!“. Към него изпълнителката на хита „Милион алени рози“ е написала: „Прекрасен филм, прекрасен режисьор. Къде ли изчезна прекрасният Никита Сергеевич Михалков?“.

Пугачова и съпругът ѝ, който открито критикува политиката на Кремъл, почти веднага след началото на интервенцията в Украйна заминаха за Израел, а след няколко месеца – за латвийския курорт Юрмала. В момента Максим Галкин е на европейско турне, а завръщането на певицата на 27 август бе документирано с появата ѝ пред московския бутик на дизайнера Игор Гуляев. Той публикува в социалните мрежи кадри, на които тя отваря с ритник вратата на колата под изумения му възглас: „Не мога да повярвам на очите си, нима това си ти!“, на което звездата отговаря, че е била на почивка, за да се погрижи за здравето си.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    29 6 Отговор
    ако не беше Златния Орфей тази щеше да ходи във външен кенеф още
  • 2 да не е

    4 5 Отговор
    другаря пукин?
  • 3 Станко

    7 0 Отговор
    Със сигурност не съм аз. Какви са тия глупости, за които пишете?
  • 4 Главен Москвич

    9 5 Отговор
    Тверская- най-главната улица??? Най-главната може да е само Червения площад!
  • 5 Митко

    16 4 Отговор
    Мислех че Макрон е извратен, но имало и по-тежки случаи.родила на 65, сега е на 73 а мъжа и на 45...

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 хххл

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Митко":

    не е родила никого -сурогати-сурогатни утроби, мъжо е гей ,а тя е господарка .