Last news in Fakti

23 Юли, 2013 18:04 1 715 1

Слънчев бряг - алкохолният рай за британските туристи

  • слънчев бряг-
  • британци-
  • туристи

Българският курорт Слънчев бряг се превръща във все по-предпочитана дестинация за алкохолен туризъм от британските младежи, съобщава Сън.

В специална статия за българското Черноморие, озаглавена  „От България до Вулгария“, британското издание описва Слъчнев бряг  като основен туристически център за туристите от Западна Европа. Според него  евтиният алкохол и бурният нощен живот  карат хиляди млади британци да се стичат по плажовете на родния курорт.

Фактът, че десет шота текила могат да излязат не повече от 10 лева, а половин литър бира струва 1 лев, правят цената на една седмица по бреговете на Слънчев бряг за британските туристи не по-скъпа от едно обикновено нощно излизане из английските заведения.

Според „Сън“ тази година у нас са пристигнали рекорден брой британци, които всячески се опитват да оправдаят репутацията си на сериозни пиячи, като повече от тях  прекарват ваканцията си перманентно отрязвайки се от пиене.

Британците запълват времето си и със секс, като гледката на целуващи се момичета пред погледа на цяла банда виещи и възбудени момчета, както и на такива облизващи шоколадов сос от зърната на гърдите си е все по-често срещана. Не са рядкост и случаите на туристи, които още при първото си излизане по баровете на курорта обръщат по 5 двойни водки само в разстояние на 10 минути.

Някои от британските туристи признават, че са ставали свидетели на публични оргии, като често се случва момичета и момчета да правят  секс пред очите на посетителите на дадени заведения.

Британските туристи дошли за пръв път в България заявяват, че щом техните сънародници разберат колко е хубаво и евтино в Слънчев бряг, веднага ще хванат куфарите си и ще отпътуват за насам.

Известните със своята консервативност британци се проявяват като изключително разкрепостени у нас. Така например британките обичат да  правят стриптийз по пилоните из крайбрежните барове, стига преди това  да им е бил обещан безплатен коктейл в замяна.

Бурният живот обаче поставя в сериозна опасност живота на туристите от острова. Все повече зачестяват случаите на приетите в болниците заради препиване британци, както и случаите на падания от хотелски балкони , които понякога имат фатален край.

Според „Сън“ само за 5 месеца от миналата година британското посолство у нас е трябвало да реагира на 24 смъртни случая.

От изданието описват и възможностите за туристите да си купят огромно мачете, електрошоков пистолет, нож или бокс само срещу няколко лева, докато се разхождат из улиците на курорта, обградени от търговски сергии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Енчо Колев

    0 0 Отговор
    Само минуси в Слънчев Бряг!