Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 13:15 2 059 7

Ваня Джаферович на червения килим в Лондон

  • ваня джаферович-
  • черната пантера: уаканда завинаги-
  • премиера-
  • футбол

Бившият футболист се докосна до неповторимата атмосфера на европейската премиера на "Черната пантера: Уаканда завинаги"

Европейската премиера на "Черната пантера: Уаканда завинаги" - дългоочакваното продължение на наградения с три награди "Оскар" (и номиниран за общо седем, включително за "Най-добър филм") боксофис хит на Марвел "Черната пантера" (2018) се състоя на 3 ноември в Лондон, пише life.dir.bg.

Предвождани от режисьора Райън Куглър, по тематичния черен килим преминаха звездите Летиша Райт, Данай Гурира, Лупита Нионго, Мартин Фрийман, Теноч Уерта, Флорънс Касумба, Уинстън Дюк, Микаела Кол и Синтия Ериво, които зарадваха събралите се стотици фенове и допълнително засилиха трепетното очакване на филма.

Невероятната възможност да се докосне до неповторимата атмосфера на събитието имаше и Ваня Джаферович, който беше сред специалните гости на премиерата и благодарение на опита си като футболист, стана част и от световната инициатива Уаканда Юнайтед. Инициатива, която вдъхновена от предстоящото световно първенство по футбол в Катар, акцентира върху универсалния език и обединяваща сила на спорта и събира заедно различни култури и общности, окрилявайки следващите поколения, по подобие на "Уаканда завинаги".

В "Черната пантера: Уаканда" завинаги Кралица Рамонда, Шури, М"Баку, Окойе и воѝните Дора Милаж се борят да защитят нацията си от намесата на световните сили след смъртта на Крал Т"Чала. Докато хората от Уаканда се опитват да приемат промените, настъпили в страната им, героите трябва да се обединят с помощта на Накиа и Еверет Рос и да проправят нов път за Уаканда, като се изправят пред страховит нов противник - краля на скритата подводна нация на Атлантида, Неймор.

Като режисьор на филма се завръща Райън Куглър (Крийд: Сърце на шампион, Черната пантера), който отново е и сценарист, заедно с Джо Робърт Коул (Черната пантера). В ролите са Анджела Басет, Летиша Райт, Уинстън Дюк, Данай Гурира, Лупита Нионго, Мартин Фрийман, Теноч Уерта, Флорънс Касумба, Доминик Торн, Микаела Кол и др.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    2 1 Отговор
    Ваня Джаферович Е на червения килим в Лондон.
  • 2 Соваж бейби

    5 0 Отговор
    Крокодиля в България е ?
  • 3 Някой, дето е никой, отишъл

    8 3 Отговор
    Да гледа невороятен холивудски буламач, нароче за произведение на изкуството! Скъпи мои, нула умножена по нула си е все нула!
  • 4 браво

    5 0 Отговор
    Някои семейства са супер пробивни. Гледаш ги - ту тук, ту там, намират начин да са в полезрението на медиите. Дали се печели от това ?!!! Кой ли знае. Може би само популярност. За слава изобщо не говорим.
  • 5 Джафер

    2 0 Отговор
    Ваканда фуревар
  • 6 хихихДжафераДжигера

    3 0 Отговор
    Това е килимчето пред кенеффа на залата, предполагам.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.