Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 10:52 1 288 2

Илон Мъск и Трент Резнър ot Nine Inch Nails се скараха за събитията около Туитър

  • nine inch nails-
  • twitter-
  • илон мъск-
  • трент резнър-
  • туитър

“Нямаме нужда от арогантността на милиардерската класа, която си мисли, че може просто да се появи отнякъде и да реши всички проблеми.“, заяви фронтменът

Илон Мъск и Трент Резнър ot Nine Inch Nails се скараха за събитията около Туитър - 1
Снимкa: Shutterstock

Изглежда, че един от най-влиятелните хора на планетата днес – милиардерът Илон Мъск, е бил обиден от решението на Трент Резнър от преди дни да напусне окончателно Туитър и неговата “токсична среда“. Собственикът на Туитър, Tesla и Space X отговори на фронтмена на Nine Inch Nails като го нарече “лигльо“, въпреки че открито споделя, че е фен на музиката му. По никакъв начин няма да коментираме зараждащата се вражда между двамата, но се чувстваме длъжни да ви запознаем с фактите.

Преди дни Трент Резнър деактивира профила си в Туитър. Това се случи след негово интервю пред The Hollywood Reporter, в което нарече встъпването в длъжност на Мъск като собственик на влиятелната платформа – “неловко“. Той не спря обаче дотам, а добави следното:

“Нямаме нужда от арогантността на милиардерската класа, която си мисли, че може просто да се появи отнякъде и да реши всички проблеми.“

Между другото, в защита на Трент сме длъжни да кажем, че той е набрал на платформата от доста време насам и Мъск не е единствената причина: “Дори и без неговата намеса, смятам че Туитър просто стана токсичен. Заради психическото си здраве съм длъжен да се махна от там. Вече не се чувствам добре в тази среда“, сподели още Резнър.

Мъск отговори с коментар под пост на обикновен потребител, който написа следното: “Вече минаха 48 часа, след като Илон Мъск върна акаунта на Доналд Тръмп тук и светът още не е свършил“. Под този коментар Мъск пише следното: „A в същото време се оказа, че Трент ‘Деветте инча пирони‘ Резнър е лигльо.“

Илон Мъск и Трент Резнър ot Nine Inch Nails се скараха за събитията около Туитър

Веднага след това обаче други потребители нападнаха остро Мъск за коментара му и се наложи той да признае, че всъщност харесва музиката на Трент и компания.

За да сме напълно обективни, трябва да отбeлежим също така, че и друг много голям музикант има проблем с новия собственик на Туитър – Джак Уайт. Носителят на 12 награди Грами деактивира своя музикален акаунт през уикенда, като обвини за това решението на Илон Мъск да възстанови профила на бившия президент на САЩ в Туитър. Тогава той написа следното:

„Няма дори косвено да подкрепяме вас или тази платформа, която помага на лъжци, разпространители на конспиративни теории и откъснати от реалността нарциси-капиталисти да разкъсват тази държава. И всичко това се прави за да се подхранва егото на Тръмп, а вие да избягвате плащането на големи данъци.“


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мани беги

    8 3 Отговор
    И тоя лигльо, ще се върне след три дена, като лигльовците от CBS news, хаха!
  • 2 бай Ставри

    2 0 Отговор
    Либерастите се гърчат и газ пикаят.