Last news in Fakti

1 Декември, 2022 07:00 11 452 0

Вашият хороскоп за днес, 01.12.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хороскоп за началния ден на месеца. Всичко започва от едно.

Вашият хороскоп за днес, 01.12.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате нужда да се уедините, да помечтаете, да поплувате в безбрежните води на фантазията си. Хубав ден за медитации и духовни практики. Прозренията ще са внезапни и нечакани. Ден, който може по най-прекия път да ви отведе до целите ви.

Телец

Няма много да демонстрирате емоции днес, ще ги контролирате по-лесно. Ще ви успокояват срещите с приятели, новото и интересното. Изненадите днес са част от програмата. Ден за мечти, все пак цял месец започва днес и то не какъв да е, а вълшебен.

Близнаци

С реалистичен оптимизъм влизате в новия месец. Нещата стават сравнително лесно, макар че от вас се изисква повече работа и конкретни действия. Имате нужда от резултати, но не се претоварвайте. Подходете трезво. Добрите резултати ще са Коледният ви подарък.

Рак

Малко по-нервни ще се чувствате, макар да не го показвате. Прекалено много неща искате да свършите. Може би не бива да поемате и чуждите задължения. Бъдете внимателни с парите и запазете спокойствие, вие сте добри в това. Нали знаете - каквото има да става, ще стане.

Лъв

Изглежда сте взели повече дини, отколкото можете да носите. Време е да потърсите помощ, но ясна и конкретна, не само на обещания. Изпълнете обещанията си, за да започнете с чисто сърце новата година. Действайте, почивката ще почака.

Дева

Ще ви се иска да има някой до вас, който да импонира подобаващо на вашите идеи, някой, който ви разбра без думи и ви подкрепя по всички възможни начини. А знаете ли, че такъв човек съществува? Това сте самите вие. Вярвайте си повече и уважавайте себе си. Започва един месец, в който ви чака много работа и действия за подобряване на себоценката.

Везни

Здравето ви е в пряка връзка с настроението, така че много внимавайте с притесненията и изнервянето. Намалете степента на ядосване и гневливост. Впрегнете я в състезания и най-вече в игри. Месец, в който да развихрите творческите си способности, толкова празнци предстоят.

Скорпион

Идеален ден за рекламни дейности. Търсете начин за изява, макар че той сам ще ви намери, ако сами не го направите. Имате нужда от общуване и от любов. Силно емоционален ден. Ще се тревожите повече от обикновено и е време да си зададете въпроса - дали пък понякога не преча на нещата да се случват спонтанно?

Стрелец

Днес най-спонтанно ще се превърнете в майка за всички около вас. Не прекалявайте с анализите и съветите, дайте на хората да си поемат въздух. И не се вторачвайте прекалено в минали ситуации, бъдете тук и сега - миналото е история, бъдещето е мистерия, този миг е вашият живот - живейте го с радост.

Козирог

Днес ще ви е по-лесно да говорите, отколкото да действате. Действително имате какво да кажете на света, но си дайте сметка дали светът има нужда от това. Опитайте да не мислите вместо другите и да не им оказвате натиск относно кое е правилно и кое грешно. На хората им е нужно време, за да стигнат сами до истината.

Водолей

Имате нужда от финансова сигурност и подкрепа. Както обикновено става при вас, всичко ще се нареди по мистичен начин. Изглежда, че Господ наистина ви обича, което не означава да злоуптребявате с това.

Риби

Днес ще сте прекалено впечатлителни, което е малко странно състояние за вас. Ще ви прави твърде капризни и непостоянни. Може би е време да си дадете време за почивка и глътка разкош. Кому е нужно постоянно да сте активни и отговорни за всички и всичко? Дали пък не го правите заради самите себе си?


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА