Last news in Fakti

14 Март, 2023 13:32 5 838 24

Диана Димитрова показа всички подробности за побоя от Юлиан Вергов (СНИМКИ)

  • диана димитрова-
  • подробности-
  • побой-
  • насилие-
  • юлиан вергов

Актрисата показа всички сведения, които са дадени на полицията, както от нея и Вергов, така и от свидетелите на ситуацията

"Отказвам да образувам досъдебно производство за престъпление от общ характер и прекратявам пр. № 51990/2022 г. по описа на СРП", пише в представеното от Диана Димитрова постановление от прокурор по дадените от актрисата обвинения за упражнено физическо насилие над нея през 2017 г.

Документът Димитрова качи в личния си фейсбук профил и така той стана публично достояние. С това става ясно какво точно се е случило в злощастния ден, когато актрисата е получила сериозни наранявания на снимачната площадка на "Откраднат живот".

"След внимателен анализ на материалите по проверка поотделно и в тяхната съвкупност констатирах, че в случая не са събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление от общ характер", се казва още в поставлението от прокурора от СРП.

Освен показанията на актрисата, такива са дадени от Юлиан Вергов, Грета Манчева, Евтим Милошев и Велина Павлова. Те обаче опровергават разказа на Димитрова.

Велина Павлова, която е художник-костюми на сериала "Откраднат живот", по време на чиито снимки се разиграва и въпросната случка, опровергава заявеното от актрисата, че по нейна молба е напуснала помещението, в което са се намирали тримата - Павлова, Димитрова и Вергов и така всъщност се е превърнала в пряк свидетел на сцената.

Според художничката на костюмите на продукцията най-напред в помещението влиза Вергов, а след него пристига и актрисата, която плачела и била с размазан грим. Докато актьорът се преобличал Диана Димитрова, видимо разстроена, се вкопчила в него, хванала го за дрехите и започнала да му се извинява. На Павлова ѝ е направило впечатление, че актьорът мълчи и не желаел да говори с Димитрова. След което я избутал настрани, а Димитрова залитнала по посока на щендерите с дрехи и паднала на пода между тях.

Диана Димитрова изрази възмущението и разочарованието си от постановлението, като коментира и показанията на свидетелката:

""Дамата'' работи в предаването "На кафе'' по Нова телевизия. Аз не искам да живея в ''хулиганска''' България и няма да мълча.
Внимавайте какви дрехи си избирате, може да ви откъснат главите."


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Черната Златка

    13 6 Отговор
    Има по хубави очи

    Коментиран от #3

  • 2 Раданч Татлъту

    27 4 Отговор
    Бедната нещастна женица,разплаках се от умиление!😢🐵😢
  • 3 Не забравяй

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Черната Златка":

    Черната Златка в от Максуда . Има и по тъмен тен.
  • 4 Хихихи..

    21 5 Отговор
    Туй моме след 7 г и 9 мес.ще си спомни че в седми клас даскалът по химия си е почесъл гениталиите през гащите пред нея,мъкии..
  • 5 ТаУмВзе

    18 2 Отговор
    Така се трогнАх, че си резнах 2 резки шамара от засада. Са ще си снимам бузките румени и ще съдя некой си. Таа пробвала ли е да бачка?
  • 6 Тая

    8 4 Отговор
    Му изневерявала с брат му и се дрогирала
    МАЛКО И Е БОЯ
  • 7 митутурутки

    24 2 Отговор
    Жалка история, жалка митyтypтка!

    "След внимателен анализ на материалите по проверка поотделно и в тяхната съвкупност констатирах, че в случая не са събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление от общ характер"!

    Стига вече с тази, ясно стана каква е!
  • 8 ЯСНОВИДЕЦ

    20 1 Отговор
    ТАЯ АКО Е БИТА МАЛКО Е БИТА.
  • 9 замислен

    19 2 Отговор
    Не оправдавам боя, но пък е чакала 7 години, след това се започва "ама имаше бой няма да кажа кой е" и след това на фона на рекламата която си е спретната започна да печели. Нещо много нагласени нещата и нещо веднага започнаха ангажиментите?

    Коментиран от #19

  • 10 Изнудван съм от Диана Димитрова 

    16 1 Отговор
    А не иска ли да и платим по 400лв билети за тези постановки ?
  • 11 Иван Вазов

    7 7 Отговор
    За пореден път се убеждаваме, че у нас няма съдебна и правоохранителна система.
  • 12 Яяяяяя

    15 1 Отговор
    После мъжете били виновни! Е като не сайдисаш някоя и си виновен! Ами сайдисвайте бре мъже! Ама то такива и като ги сайдисаш пак мира нямат! Няма угода! С тоя спала, с оня спала... е все някъде и някой ще и изпърши някой шамар! Това нещо не се трай! След 5 години я засърбяло нещо и дай сега да го изнудваме!
  • 13 Диана Димитрова

    14 1 Отговор
    Исках да ме клати , а не да ме бие
  • 14 Велина

    8 14 Отговор
    Този нещастник Вергов добре се изложи.
    Той за нищо не става, след като не е разбрал що за човек е Диана.
    Само той не я еб.л.
    Пада му се да разбере цяла България що
    за гамен е.
    Жалък, много жалък!
    Станал на 52 години и не става за нищо!

    Коментиран от #16, #18

  • 15 Само казвам.

    10 8 Отговор
    Вергов не се излагай. Прибери жената. По-вярна и хубава жена за теб в тоя живот няма да намериш. Жената за да ти привлече вниманието се изложи с ясното съзнание, че се излага много. Направи и 1-2 деца набързо и ще ги изгледадате. Това от първия брак вече порасна и скоро няма да му трябваш.
  • 16 Накратко

    7 4 Отговор

    До коментар #14 от "Велина":

    Дърт софийски кестен решил, че може да се забавлява с млада кайнарджанска слива. Тя пък решила, че може да се увие около кестена и да го задушава. Е, и на двамата им излезли криви сметките. А оная няма да миряса и да си берат дертовете следващите ол...френи.

    Коментиран от #20

  • 17 ГнуснаМастия търсеща внимание

    15 2 Отговор
    Явно доста й е спаднала работата и се продава с глупости.
  • 18 Гост

    10 0 Отговор

    До коментар #14 от "Велина":

    Свидетелката твърди, че не е имало нито побой, нито сбиване, нито удряне дори. Просто му е хленчила нещо, той не е искал да говори с нея, тя му е досаждала, той я е отблъснал и тя е залитнала. Правилно ли съм схванал показанията или има нещо повече, което знаете? Ако е така - свидетелствайте в нейна полза, че да го осъдят.
  • 19 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "замислен":

    Досега името на предполагаемият насилник не беше споменавано от въпросната "потърпевша". Единствено медиите и читателите си позволяваха да го "отгатват". Сега, тя открито заявява кой е той. Вече има директно публично обвинение срещу конкретно лице.
  • 20 Етюд

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "Накратко":

    Назад, назад моме Диано!
    Имаме всичко по балканския синдром на прелюбодеянието: двама се сексиализират, а заплашените със саморазправа са жената и детето!
    Класика!
  • 21 Малко

    8 1 Отговор
    рано се е сетила.
  • 22 Да се

    8 1 Отговор
    скрие най-накрая някъде тази досадна, противна, луда кучк.а.
  • 23 Eдин

    2 0 Отговор
    Тишо , а твойта кога ще си направи признанията?
  • 24 свидетел

    8 0 Отговор
    Гримът е много сполучлив. Дамата, ако може да се нарече такава реши, че може да го използва, но не й мина номера. За момент си е помислила, че е холивудска актриса и ще извади девиденти от това. Жалко, ефекта е нулев. А и без това тя не е "ГОЛЯМАТА актриса