Last news in Fakti

16 Септември, 2013 14:48 2 527 1

VIP Brother вкара марионетка в Къщата

  • vip brother-
  • лияна-
  • ангел рашков-
  • станка златева-
  • мишо шамара

Станка Златева, Ангел Рашков, Лияна, Мишо Шамара и Мира Радева са само част от звездните съквартиранти

Вчера в 20 ч. по Нова телевизия започна извънредният лайв на новия сезон на риалитито VIP Brother. В Къщата този път ще съжителстват истински принц, световен топ модел, действащ политик, няколко спортисти и много още.

Друг участник пък се представя за български милионер, приятел на Ръсел Кроу и Кайли Миноуг.

Черешката на тортата в новото издание, разбира се, е  Парис Хилтън, която ще влезе последна.

Представяме ви първите осем участника, които влязоха в звездната къща:

Мира Радева и Ивайло Станчев

Мира е позната в публичното пространство като човек, който не се страхува да казва истината. Често се конфронтира. Влиза заедно с мъжа до нея - Иво. И двамата се определят като много ревниви. Влиза в Къщата на VIP Brother, защото за седем години никога не са се делили. Смята, че може да бъде боец и да се справи с тази тежка ситуация. За нея VIP Brother е огледало и най-големият й страх е какво ще види в отражението след това. Мъжът й Иво влиза заради нея.

Михаил Михайлов - известен като Мишо Шамара

Определя себе си като най-известния рапър и върл противник на кабинета „Борисов“. Записвал е със световноизвестния рапър Snoop Dogg. Не му пука, че хората го мислят за простак. Горд е, че е българин. Намира себе си за прекалено първичен и стъпил здраво на земята. Той е на мнение, че в една рап песен можеш да чуеш много по-важни неща, отколкото ако слушаш лекции в Университета. Образованието, според него е ясла за овце. Влиза в Къщата, за да видят зрителите истинската му същност. Смята, че в Къщата ще се опитат да го предизвикат и да изкарат демоните от него. Ще му е трудно да се раздели със семейството и децата си за толкова дълго време.

Пламен Медаров

В началото беше  представен като милионер, натрупал е състояние в Австралия и Нова Зеландия, познава Ръсел Кроу, Кайли Миноуг и Кейт Бланшет.

Павел Чернев

По професия е политик, народен представител в 40-то Народно събрание. Наричан е и лошото момче на българската политика. Националист, работи с националистическите формации на ВМРО и "Атака". Влиза във VIP Brother, за да си изясни позициите: „Какво става с България днес и къде са децата на България? Целта му е: „Хората да възприемат национализма като нещо нормално, ежедневно и необходимо за България“. Лесно спори, когато срещу него има твърдоглавци. Основният му принцип в живота е яворовият стих: „С благ благувам - вера зарад вера, с враг врагувам - мера според мера”.

Ангел Рашков - син на Кирил Рашков

Има многолюдна фамилия. Принадлежи към стара ромска фамилия. Завършил образованието си в България, а след това университет в Кеймбридж със специалност английска филология. Не претендира с благородническата си титла. За него благородността се крие в прошката. Носи пръстен с царски символ, подарен на специална церемония от Католическия орган. Мечтае за общество като американското, защото няма дискриминация. За него Къщата на VIP Brother е малко общество, което иска да подложи на изпитание и толерантност участниците. Влиза в Къщата, за да покаже истинския образ на неговото семейство, а не този, който е наложен от медии и политици.

Лияна

Фолк певицата Лияна бе шестият човек, който влезе в къщата. Тя сподели драматични подробности от личния си живот. Разказа, че често е определяна като "Вещица" и ако е живяла пред Средновековието, сигурно е щяла да бъде изгорена.

Лияна сподели, че е родила прекалено рано, изоставила е бременната си приятелка заради мъж и е изневерявала. Тя каза, че влиза в шоуто като себе си и се надява да намери простор да се изрази такава, каквото е.

Мариян Кюрпанов

Той се занимава от 18 години професионално с тази професия и заяви, че не може женското внимание да го притесни. Ако в къщата има някой с моите възгледи и интереси, да, бих могъл да се влюбя, заяви той.

Станка Златева

Има пет световни, пет европейски титли и две втори места от Олимпийски игри. За нея животът е борба.

Чувства се длъжна на много хора – родители, треньори и близки. Никога не забравя откъде е тръгнала и винаги се завръща в родното си село.

Прави всяко нещо с много любов. Любовта за нея е нещо много трудно, в момента няма човек до себе си.

Влиза в Къщата, за да разберат зрителите, че не е по-различна от всички останали. За нея е много по-лесно да отиде на първенство, отколкото да влезе в Къщата.

Първата изненада на Big Brother в предпремиерния лайв е Пламен Медаров. Той трябва да бъде тайният агент на зрителите в Къщата с отговорни тайни мисии, които ще му възлагат феновете на предаването. Първата си задача Пламен получи от Big Brother - да накара политическите опоненти Мира Радева и Мишо Шамара да се прегърнат.

Втората тайна мисия на Пламен - да предложи на Чернев да приеме в своята партия следващия Съквартирант, синът на Цар Киро - Ангел Рашков. Третото изпитание пред Пламен е да убеди фолк певицата Лияна и модела и актьор Мариан Кюрпанов, че си отиват като двойка.

Четвъртата, последна за вечерта, провокация към марионетката Пламен Медаров е да ухажва Станка Златева.

“Това няма да ми е трудно, защото аз наистина я харесвам” - призна, внедреният от Big Brother агент в Къщата.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    0 0 Отговор
    Безбожни пари за тотална гавра..

    А хората са гладни..