Last news in Fakti

19 Септември, 2013 10:33 2 852 0

Нищо не може да спре Маренго!

  • росио маренго-
  • модел-
  • водеща-
  • актриса

Красавицата често е набеждавана за любовница на едни от най-известните спортисти в света

Аржентинската красавица Росио Маренго  успява да съчетае професиите на модел, актриса, танцьор и тв водеща.

Кариерата на Росио в телевизията започва през 2004 година, но малко след това, тя напуска работното си място за да се отдаде на любовта на живота си.

Когато след няколко месеца взима решение да продължи звездната си кариера, красавицата се сблъсква с много недоброжелатели, които  се опитват да провалят опитите й за професионално издигане.

И все пак, Маренго успява през 2006 година да се завърне на телевизионния екран с участието си в известно риалити предаване.

Росио често е спрягана за любовница на едни от най-известните спортисти в света и името й на практика не излиза от жълтата преса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА