Last news in Fakti

19 Септември, 2013 11:58 4 158 0

Кобрата: Трябва ми само един час във VIP Brother

  • кубрат пулев-
  • тервел пулев-
  • vip brother

Кубрат е готов да се притече на помощ на брат си в Къщата

Кубрат Пулев, заяви с усмивка, че ако брат му Тервел има проблеми във VIP Brother, може да се наложи той да влезе за малко, за да ги оправи.

"Направили сме тактиката, но ако нещо се обърка - влизам да помагам. Трябва ми само един час вътре. Според мен не само брат ми е фаворит, но и Станка Златева. На Тервел ще му е много трудно сред тези интриги, защото той не е такъв човек, но е влязъл за победа”, заяви Кобрата.

Малко преди да влезе в къщата пък, по-малкият от братята Пулеви е бил скъсан на изпита по Семейно право в Софийския университет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА