Last news in Fakti

21 Септември, 2013 18:00 2 524 0

Чарли Шийн "развалил" Зак Ефрон

  • ефрон-
  • шийн-
  • наркотици-
  • обкръжение

Компанията на Шийн накарала Ефрон да залитне към наркотиците

Зак Ефрон е прекалявал с компанията на Чарли Шийн преди да влезе в клиника да лекува своята зависимост от кокаина, предаде tialot.bg. Това се случило през април тази година. По това време младият актьор тръгнал по спиралата надолу, теглен от наркотиците и от пословичния купонджия чичо Чарли, твърди сайтът RadarOnline.com.
 
Според източник, близък на ситуацията, Шийн и Ефрон се запознали чрез общ приятел и Зак бързо станал част от близкото обкръжение на холивудската звезда и така в продължение на няколко месеца. През това време синеокият красавец прекарвал доста време в имението на Чарли в Бевърли Хилс, където се организирали бурни купони нонстоп.
 
„У Чарли винаги има много добре изглеждащи жени, алкохол и наркотици в изобилие. Приятелите на Шийн бяха шокирани да видят бившата звезда на Disney в неговото обкръжение, тъй като Зак изглеждаше толкова чист. Въпреки това, той явно се чувстваше добре в компанията на „големите момчета", твърди източникът.
Според същия сайт Чарли харчи по 2000 долара на ден за кокаин, въпреки че в медиите твърди че е зарязал наркотиците.
 
Приятелите на Зак се притеснявали той да не свърши като актьора Кори Монтейт, който това лято почина от свръх доза хероин. „Те действително се тревожат за него, защото наркоманите са склонни към рецидиви", казва вътрешния човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА