3 Октомври, 2013 18:54 2 076 0

Втората част на „Хобитът” излиза през декември (ТРЕЙЛЪР)

  • трейлър-
  • билбо-
  • хобитът-
  • питър джаксън-
  • пущинакът на смог-
  • декември

Третият и последен филм от поредицата се очаква да излезе през 2014 година

На 13 декември тази година ще излезе втората част на трилогията „Хобитът” на режисьора Питър Джаксън. Продължението на филма, адаптация по романа на Толкин, ще се казва „Пущинакът на Смог”. Третият и последен филм от поредицата се очаква да излезе през 2014 година.

В лентата отново участват Мартин Фрийман, Иън Маккелън, Кейт Бланшет и Орландо Блум, които играха в „Хобитът: Неочаквано пътешествие”. Ролята на Смог се изпълнява от Бенедикт Къмбърбач. Еванджелин Лили и Люк Еванс са новите лица, които се появяват във втората част.

Лили, която ще играе Тауриел, се включва в трилогията като най-романтичния образ. Блум в ролята на Леголас отново ще разтапя женските сърца.

Вижте и трейлъра на филма:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА