Last news in Fakti

17 Май, 2023 07:00 6 505 0

Дневен хороскоп за 17.05.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Приятни изненади за Раците

Дневен хороскоп за 17.05.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Добре е да сте по-сдържани в изказванията си. Има хора, които искат да ви злепоставят, така че трябва да сте внимателни къде и с кого какво споделяте. Заключвайте си къщата и скрийте добре ценните вещи, за да не викате дявола, както се казва.

Телец

Инициативността ви и желанието ви за изява може да се сблъскат с незаинтересоваността на началниците ви. Не се отказвайте от намеренията си, ако е нужно потърсете подкрепата на професионални организации.

Близнаци

Днешният ден ще ви се стори доста натоварен. Хубавото е, че ще се почувствате полезни и макар и поизморени ще успеете да постигнете желания резултат.

Рак

Започнете деня с преглед на кореспонденцията си. Очакват ви приятни изненади. Днес можете да се осланяте на късмета си. Е, трябва да положите малко усилия ако искате да получите желания резултат.

Лъв

Желанието ви да разчистите всичко ненужно е напълно оправдано, само не се вманиачвайте на тази тема. Разговорите за пари днес може да ви подтиснат, затова ги избягвайте, опитайте да живеете като птичка божия.

Дева

Ще имате нужда да сложите всичко в ред, макар че доста странно ще се объркват нещата. Добре е да си направите една разходка на чист въздух, важно е да имате пространство и свобода.

Везни

Не пренебрегвайте всичко заради работата си, все пак имате и личен живот. Добре е да помислите за разтоварваща диета след празниците, а не да доизяждате всичко, което е изостанало.

Скорпион

Мислите за любим човек ще ви поддържат бодри, но може да сте малко разсеяни на работното си място. Любовта ще ви вдъхва нови идеи и е добре ако се опитате да ги реализирате.

Стрелец

Грижите и проблемите около дома ви ще се увеличат, все има още нещо, което желаете. Не пренасяйте проблемите си от работа у дома, само ще нагнетите обстановката, има достатъчно други теми за разговор.

Козирог

Днес основните ви вълнения ще са по финансови въпроси. Не се тревожете излишно и не си "слагайте на сърце" паричните въпроси. По-важно е да сте емоционално стабилни и на ясно със себе си.

Водолей

Ще се окаже, че разполагате с повече средства, отколкото предполагате. Не бързайте да се хвалите наляво и надясно, защото имате доста завистници. Добре е да помислите да вложите малко пари за жилището си, скоро ще ви потрябват.

Риби

Можете смело да се впуснете в реализацията на идеите си, няма да ви липсва нито хъс, нито ентусиазъм, нито желание за работа. Не се поддавайте на провокации и на мрачни прогнози, късметът е с вас.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА