Last news in Fakti

19 Май, 2023 11:32 1 258 4

Анджелина Джоли създаде своя модна марка (СНИМКА)

  • анджелина джоли-
  • актриса-
  • мода-
  • модна къща-
  • ателие

Актрисата реши да смени амплоато заради любовта си към устойчивата мода

Анджелина Джоли създаде своя модна марка (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американската актриса, режисьор и продуцент Анджелина Джоли съобщи, че създава своя модна къща, която кръщава Atelier Jolie. Това съобщи актрисата в Инстаграм, предава Дарик.

Джоли споделя, че дългогодишното сътрудничество с шивачи и майстори на бижута я е накарало да отвори собствена марка дрехи и аксесоари. Според телевизионната звезда, клиентите самостоятелно ще разработват дизайни на тоалети, а творческият екип ще реализира техните идеи.

"Днес започвам нещо ново - колектив, в който всеки може да твори.

Atelier Jolie е място за творчески хора, които могат да си сътрудничат с квалифицирано и разнообразно семейство от експертни шивачи, моделиери и занаятчии от цял свят. То произтича от моята признателност и дълбоко уважение към многото шивачи и производители, с които съм работила през годините, от желанието да използвам висококачествените винтидж материали и извадени от употреба платове, които вече са на разположение, а също и да бъда част от движение за култивиране на повече себеизразяване.

Очаквам с нетърпение да развия това заедно с вас."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Марката трябва да се казва

    2 1 Отговор
    дъс ка и плосък зад ник! На брат Пит брат му се отърва от това недоразумение дето 40 кила с дрехите разхвърляше мачовци по 150. Сега мъка, дрешки алабала.

    Коментиран от #3

  • 3 НЕ Я МИСЛИ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Марката трябва да се казва":

    ПРЕЗ ПЛОСКИЯ НА ДЖОЛИНА И Е ЗА ТВОЙТО МНЕНИЕ
  • 4 Именно

    0 0 Отговор
    Перфектната марка за визията на зла вещица! :)