Last news in Fakti

20 Май, 2023 12:26 4 144 13

Участничка от "Сървайвър" скандализира с нелепа имитация на Лили Иванова (ВИДЕО)

  • силвия радулова-
  • имитация-
  • лили иванова

Силвия Радулова сподели клип, на който се прави на голямата българска певица, пеейки един от вечните й хитове "Ветрове"

Разстоянието между забавлението и подигравката винаги е късо, а крачката в полза на второто този път направи бившата сървайвърка Силвия Радулова. Не с кого да е, а с примата на родната популярна музика Лили Иванова!

Риалити героинята реши да привлече по бърз и сигурен начин вниманието на последователите си в социалните мрежи с доста пошла имитация на Лили Иванова. Тя качи клип в профила си, на който се прави на голямата българска певица, пеейки един от вечните ѝ хитове "Ветрове".

И за да е гаврата пълна, написа под видеото: "Лили Иванова, така както би била, ако започваше сега кариерата си в България".

Разбира се, очаквано нито поведението, нито визията на Радулова напомнят на примата, а повече на някоя новоизлюпена чалга певица. И за капак е облечена само по... секси черно бельо.

Под поста на Радулова коментарите, разбираемо, са доста противоречиви. Едни я адмирират за превъплъщението, а други я обиждат, че се гаври с музикалната икона. А трети направо я сравниха с фолкпевицата от близкото минало Екстра Нина.

Лили Иванова пък, вчера пусна новата си книга със заглавие: "Лили Иванова. Моят личен дневник", в която са събрани и най-знаковите интервюта от последното десетилетие на великата ни изпълнителка. В книгата за първи път са публикувани архивни снимки на родителите, сестрата и племенниците на Иванова, пише "Блиц".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Невежо

    19 15 Отговор
    Лили Иванова, не може бъде имитирана!
    Само проста....к може да си мисли обратното!
  • 2 ама

    22 4 Отговор
    Полуголо. пищящи и неприятно.
    Защо да е нелепа имитацията?
  • 3 ганю

    16 13 Отговор
    В България е имало само един глас по добър от Лили Иванова това е Паша Христова

    Коментиран от #6

  • 4 Еми,

    17 14 Отговор
    тя и Лиляна само по сутиен още не е била на сцената. Ама, не е късно - и без това е изперкала тази развратница.
  • 5 ИРОНИЧНО🤔

    11 10 Отговор
    МИ ТЯ(Госпжица иванова)
    ТАКА ЗВУЧЕШЕ ОТ
    ПЛОЧИТЕ ВИНИЛ НА БАЛКАН ТОН
    ПЪСНАТИ НА БЪРЗИ ОБОРОТИ...👍
    1965/1988 НА ГРАМОФОН..РЕСПРОМ...😶
  • 6 Рачката Митко

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "ганю":

    пей като славей небесен,при него няма Лили няма Мили!
  • 7 абвгд

    17 12 Отговор
    Колко още бездарници ще се опитват да си създават известност на гърба на величия като Лили Иванова. Или на някои други, като на гърба на Ванга например и т.н. Като сам не можеш да създадеш нещо така се действа.

    Коментиран от #11

  • 8 Оо, сензация!

    10 4 Отговор
    Не ми тръгва клипа, но 1. Заглавието е водещо и определено обяснява шаржа. 2. Г-ца Радулова е известна и с това, че рисува карикатури. 3. Не вярвам да е с намерение подигравка, по-вероятно медиите са се хванали за нещо и настройват към скандализиране... За трафик, кликове....
  • 9 гост

    14 0 Отговор
    Има едно философско понятие "МЯРА"! Но от тези "национални" телевизии и пошлите им "реалити" кой ли е чувал дори думата "ФИЛОСОФИЯ" ! За тях всичко е ЧАЛГА и просташка РАЧКОВЩИНА!
  • 10 макдоналдс тръмп

    17 9 Отговор
    и какво е станало .... лилиту някаква свещенна крава ли е ,че не трябва да я имитират,староста трябва да се носи с достойнство

    Коментиран от #13

  • 11 Ванга си е

    3 7 Отговор

    До коментар #7 от "абвгд":

    100% шарлатанка!
  • 12 ами,

    12 2 Отговор
    Всички /риалити/предаванията всяка година бълват само поредните простафелковци взели се на сериозно.Тази Радулова не е изключение.
  • 13 Учителка

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "макдоналдс тръмп":

    Пише се "свещена" и "старостта".
    Да, всеки може да бъде имитиран, но пошлото си остава пошло, както и да се дегизира.