Last news in Fakti

21 Май, 2023 08:31 2 583 14

Ето кои са големите победители в "Един за друг"

  • един за друг

Грандиозна финална битка определи Виктория и Явор да бъдат големите победители в четвъртия сезон на „Един за друг“

Последното и най-важно предизвикателство - „Четири сезона“, постави на тест волята и издръжливостта на влюбените. Броени дни след като се сгодиха по изключително романтичен начин в предаването, Вики и Явор успяха да се мобилизират и се справиха най-добре в играта, демонстрирайки завидно самообладание и хладнокръвие.

Двойката си извоюва първото място в семейното състезание и със собствени сили успя да спечели 74 348 лв. „Много сме щастливи, още не можем да повярваме. Посвещаваме победата на най-специалния човек в живота ни - нашата дъщеря Карина.
Участието ни в предаването беше едно уникално изживяване за нас, което ще помним и разказваме цял живот. Емоциите, които спечелихме определено ще горят в нас още много дълго време“, коментираха големите победители Виктория и Явор.

„Вие издържахте стихиите на четирите сезона и нито за момент не изпуснахте наградата от ръцете си. А на ръката на Вики е и най-красивият приз - символ на вашата любов“, сподели водещата Станислава Ганчева.

Във финалното изпитание двойките трябваше да мобилизират силите си и да устоят на суровите стихии на любовта - жарко слънце, студен дъжд, леден вятър и зимна вихрушка.

Всичко това - докато пазят баланс върху подвижна платформа и без да се отделят един от друг за секунда, държейки 15-килограмова чанта. Четвъртото място в надпреварата заеха
Габриела и Десислав, които се подхлъзнаха в самото начало на играта. Бронзът отиде при Кристина и Артьом, за които изпитанието се оказа непосилно.

Подгласници на победителите станаха Димана и Христо, които до последно се бореха с тежките капризи на сезоните. Най-голямо спокойствие и завидна сила на духа демонстрираха Виктория и Явор, които стоически успяха да издържат най-дълго и да вземат победата.

За четвърта поредна година най-романтичното риалити в българския телевизионен ефир предложи на зрителите положителни емоции, оспорвани предизвикателства и много любов.

В продължение на 3 месеца 12 атрактивни двойки се впуснаха в шеметна надпревара, която ги изкара извън комфортната им зона и тества техните взаимоотношения, физическа и психическа подготовка. Всички те показаха неповторима решителност, сила на духа и доказаха, че са един за друг.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    25 2 Отговор
    Странно ми се стори че Явор е приятел с един от победителите в Игри на волята. Явно са групичка приятели близки до продуцентите и победата им оставя съмнението ,че е нагласена.

    Коментиран от #4, #11

  • 2 още

    3 0 Отговор
    Баце и ТКП-ка не са един за друг,ястнооо!
  • 3 Сийка

    16 5 Отговор
    Всъщност номера с целувката , оставен ловко за накрая , бе специално изчислен за да прекара другата двойка. Не може някакъв си пожарникар от Сливен да спечели! Победата е за татуирания софиянец!

    Коментиран от #7

  • 4 Цената

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо":

    Дедо,абсолютно точно.Всичко е нагласено и се знае предварително,колкото и да ни убеждават в противното...Това е по сценарий...
  • 5 Не е смешника

    12 1 Отговор
    Шарше ла фам. Кой ги плаща тия джуки и силикон...
  • 6 менти

    13 2 Отговор
    Победата на тия е стопроцентово нагласена и подпомогната от Краси след като забеляза че Явор губи сили предложи да са целунати до края на играта ,а Христо е по висок от Димана ,и трябва да е наведен ако не беше тая целувка двойката от Сливен ги побеждаваше ,оставаше само да ни накара да стоят на по един пръст като гимнастичките
  • 7 Аз съм

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Сийка":

    "всъщност" ,тази игра е всяка година и ВИНАГИ е една и без оглед на очастниците
  • 8 начинаещ

    13 1 Отговор
    Тия победители спомняте ли си последните две игри какво показаха ,на предпоследната игра трите двоики от провинцията се ориентираха и ползуваха такси или автомобили и стигнаха много преди Явор а той като софиянец на метро и загуби играта ,а на предишната игра само Явор и Вики загубиха от високото като Вики се подхлъзна и отпаднаха но водещите пак ги подкрепиха и не проведоха елиминация ,на която Вики и Явор пътуваха за в къщи ,е това ако не е нагласена победа .

    Коментиран от #10

  • 9 Огнян

    1 0 Отговор
    Приятелю, ние служим, но не на всяка цена! Затова и победата/печалбата, не е отредена за НАС!!!
  • 10 напреднал

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "начинаещ":

    е, ако гледаме кога не са елиинирали загубил, то на финала нямаше да са 3 от класиралите се двойки. А за играта с предвижването в София - ситуацията за софиския метрополитен беше като лоша реклама. Стратегически, Явор на теория избра правилния ход, но на практика......Какво да се прави, просто нагледно се видя, че метрото не ти осигурява никаква бързина в предвижването, а после се чудят защо тряфика в София е ужасен, но хората не ползват метро.
    Въпросната финална игра не е за първи път такава. И в предишни издания на шоуто се е случвало по-слабо представила се през сезона двойка да се мобилизира по-добре и да спечели.
  • 11 и кой

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо":

    е накарал двойкат аот Сливен да загуби баланс! Кръста на Явор го заболя много по-рано в играта (явно наистина му е някакъв проблем), но държешею. Пожарникаря го заболя на първата минута от целувката и айде, свършиха.
    Дори да приемеш, че нарочно ги накараха да се целуват, то реално от продукцията изравниха условията за двете двойки (така и двамата мъже се оплакваха от болки в кръста). При изравнените условия просто по-волевата двойка издържа малко повече. Залогът на играта го знаеха всички - който не издържи, губи
  • 12 Гост

    7 0 Отговор
    Най голямите победители са тези който не гледат такива предавания пълна загуба на време.
  • 13 Лукави

    2 0 Отговор
    Много мазни и лукави тия двамата "победители". Никакви победители не са тия, а прости потребители. На човешка суета. Сега предлагам на тая фльорца никой да не ѝ стъпва "салона" и да фалира и с него и с новия. То е ясно, че като стане малко по-голямо детето тая ще му бие шута, щото е надута. А "Явката" глътна плувката с тая сватба. Това ѝ беше целта - да дели имущество след развода. А той неминуемо идва. Следващото предаване няма да се гледа. Изгърмяхте си патроните нахалос.
  • 14 Ана

    1 0 Отговор
    Кой вярва на тези риалитита. Победителят беше избран от продуцентите още преди началото на сезона.Редно е да се пише до Abot Hameiri за из ма ма та на продуцентите. А , че на Явчо не му се женеше беше повече от ясно . Но пък и сумата е достатъчна да си я разделят и да да щастливи