Last news in Fakti

1 Юли, 2023 09:16 823 3

Днес е най-доброто време за учене според астролозите

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Най-лесно се усвоява новата информация

Днес е най-доброто време за учене според астролозите - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Стрелец до 20:21 ч. на 2 юли

По това време хората са идеалистично настроени, с тенденция за търсене на справедливост и борба за правото, както и стремеж да се получи признание, да се блесне пред другите със знания. Ограниченията се понасят трудно. Това е най-доброто време за учене, най-лесно се усвоява новата информация. Отдават се всички дела с насоченост към социалния и обществения живот.

Да не се натоварва черния дроб с алкохол и мазна храна. В такива дни особена енергия притежават чайове и отвари направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец - жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 19:30 ч.

По-лесно е да преодолеете собствените си страхове и несигурността относно успеха на крайния резултат и да се решите да предприемете действия, за които преди сте мечтали, но не сте се осмелявали. Ако сте спазвали всички инструкции преди и сте използвали лунната енергия в правилната посока, тогава на 13-ия лунен ден ще има пълно енергийно рестартиране. Творческите личности ще бъдат посетени от своите музи и ще имат прилив на вдъхновение и идеи. Ако нямате намерение да предприемате нищо, малко е вероятно прозрението да се излее над вас. Енергията на Луната дава добро презареждане.

Всичко, което има формата на кръг, в този момент има специална енергия. Затова обърнете внимание на подобни предмети. Всички знания, придобити в тринадесетия лунен ден, се усвояват незабавно и лесно се прилагат на практика. Приемайте колкото се може повече информация от книги, интернет ресурси, научни списания - всичко може да ви бъде полезно в бъдеще.

Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. В този лунен ден могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите в бизнеса, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не правите. Но има едно условие – подстригването трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен. Това е най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Следва 14 лунен ден от 19:30 ч. на 1 юли до 20:43 ч. на 2 юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ученик

    1 0 Отговор
    Най-доброто време за учене е посред лятната ваканция!
  • 2 Лунен ден и слънчева нощ

    0 0 Отговор
    Според астролозите, не и според студентите в сесия.
  • 3 Буха ха

    0 0 Отговор
    Венелина Маринова яде лай...