Last news in Fakti

29 Октомври, 2013 18:34 2 990 0

Мис Вселена България 2013 среща Путин

  • мис-
  • вселена българия 2013-
  • среща-
  • путин

Предварителния списък – програма на 90-те участнички в престижния конкурс Мис Вселена фигурира официална среща с държавния глава на Русия Владимир Владимирович Путин,  съобщи Профайл.

Венета Кръстева, която наскоро замина за града на Червения площад  да представи страната ни в именития конкурс, е с типична славянска красота, а  руските медии не остават незабелязан този факт и  се надпреварват да вземат интервю от нашенката. Прецедент в историята на толкова класен конкурс е италианска модна марка да се погрижи за гардероба на българска представителка с тоалети за над 80 хиляди лева.
А за  грандиозния финал, който ще се проведе три дни- на 7,8 и 9 ноември Венета Кръстева ще блести в изискана рокля, специално подбрана от бутик.

След завръщането си в България нашето момиче ще се отдаде на благотворителна инициатива, свързана с превенция и борба с коварната болест рак на гърдата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА