Last news in Fakti

20 Август, 2023 13:51 12 273 11

Мъжът на Деси Добрева я глези като кралица

  • деси добрева

Певицата е превърнала новата си изгора в свой личен асистент

Няма да е пресилено, ако кажем, че мъжът на Деси Добрева я глези като истинска кралица. Припомняме, че малко след раждането на дъщеря ѝ Алена, тя се раздели с бившия си съпруг Мартин, но към днешна дата има нов мъж в живота си, с когото изглежда щастлива.

Певицата е превърнала новата си изгора в свой личен асистент. Той няма нищо против да припка покрай звездата, носейки сценичните ѝ тоалети и грижейки се да не ѝ липсва абсолютно нищо. Тези дни тя имаше концерт по Южното Черноморие.

Бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд“ бе заложила на къса дантелена рокля в бледорозов цвят съчетани с ниски обувки в същия цвят. На едната ѝ ръка се виждат закичени над десетина мънистени гривни, стигащи почти до лакътя ѝ.

Макар русокосата изпълнителка да е вече на 42 години, все още има стройна фигура като на манекенка, за която мнозина биха могли да ѝ завидят. Дори може да се каже, че младее. След като набързо изрепетира песните си за морския рецитал, тя побързала да се прибере в хотела, където да се преоблече в елегантна дълга рокля, подходяща за сценична изява.

Прави впечатление, че през цялото време Добрева била грижливо обслужвана от половинката си. Докато той разнасял всичкия ѝ тежък багаж, тя стискала в ръце само малката си кожена чантичка, пише в. "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    33 6 Отговор
    Не се сещам за някоя нейна самостоятелна и известна песен.
  • 2 Сексуален Козирог

    38 6 Отговор
    Тази е такова тъпо и провинциално парче....
  • 3 Фончо 2

    8 2 Отговор
    Нещо за Гоновица?
  • 4 Браво Деси!

    11 9 Отговор
    Научила си си уроците, на мъжете трябва да им се взима акъла, та да припкат около теб и да не гледат към другите фусти! Е, разбира се с много нещица!😁😁🤭
  • 5 Ооо дааа

    15 4 Отговор
    Това е 62 годишния бизнесмен. Младолик и добре изглеждащ за годините си.
  • 6 глоги

    5 2 Отговор
    Певицата е превърнала новИЯ си МЪЖ в свой личен асистент. ИЗГОРАТА Е ЖЕНА!
  • 7 волан

    8 8 Отговор
    Такава рошава пухкавелка е за глезотене. Ако имаш пачки ,защо не?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гешев

    16 10 Отговор
    Тъпо руzоробско парче от варненските села. Тая кифла плашеше как норвежците ще ни вземат децата! Мрази Америка, щото там осъзна, че не става за певачка!
  • 10 Про100Кире

    6 2 Отговор
    Глезенето като кралица е съпроводено с язденето като магарица.След като някога и бие шута,ще се сети да го съди, че е изнасилвана и че е била яла лобута
  • 11 Перо

    5 0 Отговор
    В търсенето на милионер се натресе на безработен!