7 Ноември, 2013 11:47 5 902 3

Дъщерята на Христо Стоичков разпердушини Николета Лозанова

  • мика стоичкова-
  • николета лозаноева

Мика Стоичкова скочи във Фейсбук срещу папарашкото предаване на Николета

Дъщерята на легендарния Христо Стоичков обяви война на Николета Лозанова и шоуто й "Поверително от NL". Причината е проста – папараците на Николета преследвали Мика пред дома й.

Голямата дъщеря на Стоичков публикува хаплив и много остър пост в личния си профил във Facebook, възмутена от методите и нахалството на екипа на предаването на Николета.

Стоичкова избухна във Фейсбук като нарече Николета „Еламеритни". Още по-хапливо Мика предложи на водещата на папарашкото предаване да се насочи към тротоарите, където би се чувствала в свои води. Не е нужно да подсказваме, че именно тротоарите са запазена марка за някои професии.

Ето какво пише Мика Стоичкова: „Уважаема госпожо Лозанова тире Божинова тире Еламеритни, с риск да не оцелея след сблъсъка с вашата ценностна система и с вашите тъжни представи за реалност, искам да Ви кажа няколко думи. Виждам, че сте потънала до уши в мисията си да извисите духовното равнище на нацията ни, виждам и, че нацията ни много не се дърпа на това душевно изнасилване.

Виждам и папараците Ви пред моя дом всеки ден. Не разбирам обаче, защо трябва да съм тема на вашето “Two thousand and late” предаване? Нито съм „звезда“, нито пък съм звезда. Доста ми е смешно като навън видя папараци, развълнувани от това, че ходя по тротоар. Доста ще е смешно и като го излъчите. Но пък няма да се различава много от останалите ви „папарашки“ видеа от типа на – „Човек се качва в кола“, „Човек говори по телефон“, „Човек стои и мисли“. Мисля, че е време фотографите Ви да се преместят на друг тротоар. В България е пълно със звезди, които работят по тротоарите, подсвиркват и махат палаво на минувачите. По-добре е в познати води да се плува".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър Цветанов

    3 0 Отговор
    Браво малката,само така.
  • 2 PROFESIONALISTA

    1 2 Отговор
    Боли я п-та Н.Лозанова от това "разпердушинване"....
  • 3 Mercedes-Benz

    1 0 Отговор
    Браво на момичето, интелигентно написано - нещо рядко срещано сред "звездите" ни, но тя както е написала не се има за звезда, което също е похвално. Нормална ми изглежда Ицо явно си е свършил работата и като родител освен че ми е един от любимите футболисти! А на джуджето Лозанова е крайно време да му се разбие суратЯ, че дебне отвсякъде, човек да го е страх да отвори сайт, щото ще научи дали свирколета е с*ала, пик*ла и т.н.