11 Ноември, 2013 15:35 2 305 1

MTV наградите - блясък, шоу и скандални постъпки (галерия)

  • mtv награди-
  • европейски музикални награди mtv

Майли Сайръс отново провокира - този път пуши марихуана на сцената

След няколко невероятни изпълнения, които взривиха публиката и цигара джойнт запалена на сцената от скандалната Майли Сайръс, тази година официално приключи за музикалния канал MTV, който раздаде годишните си европейски награди на 2013 г. Тя бяха раздадени по време на грандиозно шоу в Амстердам, Холандия.

Рапърът Еминем спечели престижната награда "Глобална икона" за дългите години на сцена. Не беше учудващо, че белият рапър отнесе наградата и за хип-хоп изпълнител. Той направи изненадващо представяне, излизайки от огромен бумеранг.

Кейти Пери спечели отличието за най-добра певица, побеждавайки Майли Сайръс, Тейлър Суифт, Лейди Гага  и Селена Гомез като взе за трети път наградата. На шоуто тя изпълни и новата си песен "Unconditionally".

Джъстин Бийбър спечели една от най-желаните награди на тазгодишното шоу – тази за най-добър певец, като надви Джей Зи, Джъстин Тимбърлейк, Бруно Марс и Еминем.

Майли Сайръс пък взе наградата за най-добро видео за хита си "Wrecking Ball". В желанието си отново да бъде в центъра на прожекторите младата изпълнителка изпуши цигара с марихуана на сцената и изпълни предизвикателния танц туъркинг с джудже. айръс откри шоуто с песента "We Can't Stop", облечена в сребрист костюм от еластичен плат, плътно по тялото. При награждаването си тя благодари на режисьора на хитовия си сингъл "Wrecking Ball" . Тя се качи на сцената в плътно прилепнало бяло боди и обувки на платформа. "Нямам място за наградата, но в чантата си открих това...", каза тя. След което извади недопушен джойнт от чантата си и го запали.

Марихуаната не е разрешена в Холандия, където беше шоуто, но пушачите не могат да бъдат съдени за притежание на малки количества, освен това тя се продава открито и в специални заведения, пише АП.

Бандата "Търти секъндс ту Марс" взе наградата за най-добра алтернативна група, а фронтменът на бандата Джаред Лето, призова присъстващите да запазят минута мълчание за жертвите на тайфуна "Хайян", който може би е убил десет хиляди души във Филипините.

Ето и пълния списък с победители на тазгодишните Европейски музикални награди на MTV:

Глобална икона: Еминем (Eminem)
Най-добър певец: Джъстин Бийбър (Justin Bieber)
Най-добра певица: Кейти Пери (Katy Perry)
Най-добър международен изпълнител: Крис Лий (Chris Lee)
Най-добър нов изпълнител: Майкълмор и Райън Люис (Macklemore & Ryan Lewis)
Най-добър пробив: Остин Махоун (AustinMahone)
Най-добро видео: "Wrecking Ball", Майли Сайръс (Miley Cyrus)
Най-добра песен: "Locked Out of Heaven," Бруно Марс (Bruno Mars)
Най-добър изпълнител на живо: Бионсе (Beyonce)
Най-добър поп изпълнител:  Уан дайрекшън (One Direction)
Най-добър хип-хоп изпълнител: Еминем (Eminem)
Най-добра алтернативна група:  30 секъндс то Марс (30 Seconds To Mars)
Най-добър рок изпълнител: Грийн Дей (Green Day)
Най-добър изпълнител на електронна музика: Авичи (Тим Берлинг) (Avicii)
Най-добър британски изпълнител: Уан дайрекшън (One Direction)
Най-добра визия: Хари Стайлс (Harry Styles)
Най-много фенове: Токио Хотел (Tokio Hotel)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай Николов

    0 0 Отговор
    Откачалката с джойнта на бесилото