Last news in Fakti

12 Август, 2023 17:22 1 302 5

Шакира е вероятен носител на наградата за видео авангард на MTV

  • шакира-
  • авангард-
  • видео-
  • награди-
  • mtv награди

Церемонията по награждаването ще се състои през следващия месец.

Шакира е вероятен носител на наградата за видео авангард на MTV - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Шакира е вероятен носител на наградата за видео авангард и цялостно творчество на Ем Ти Ви (MTV), съобщи в. "Сън". Церемонията по награждаването ще се състои през следващия месец, предава БТА.

46-годишната певица е в процес на разговори с директорите на Ем Ти Ви за получаване на наградата за видео авангард и цялостно творчество и евентуално съпътстващо музикално шоу на церемонията на наградите на Ем Ти Ви, която ще се състои на 12 септември в Ню Джърси.

Това би било голям успех за Шакира - тя ще отпразнува цялостната си кариера до момента и ще подчертае значението си за световната музика. Ако получи наградата, Шакира ще изпее някои от големите си хитове като "Hips Don't Lie" и "Wherever" на церемонията.

Според източници на медията сделката между певицата и телевизията не е финализирана.

Дори ако не получи тази конкретна награда, певицата няма да си тръгне от церемонията с празни ръце. Шакира е номинирана за най-добър латино хит за парчето "Acrostico", а съвместната песен с Карол Джи "TQG" е номинирана за най-добро сътрудничество.

Шакира ще се бори и за наградата за изпълнител на годината. Освен нея номинирани в престижната категория са още Бионсе, Доджа Кет, Карол, Ники Минаж, Тейлър Суифт.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да ми яде

    1 1 Отговор
    Адана кебапа
  • 2 Познавам двойничката на шакира

    2 0 Отговор
    Вмомента е на лозето
  • 3 Мазна

    1 1 Отговор
    Пача!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 критик

    1 0 Отговор
    МTV навремето беше голям фактор в музиката. Беше марка. А сега е просто едно тв каналче на изживяване. А и като гледам колко е голяма "конкуренцията" и броя на изпълнителите в момента който доста падна от пандемията насам това шоу ще пълна пародия. Гледайте клиповете по каналите на MTV само глупави песни дават, от пръстите си ги изсмукват сякаш само и само да пълнят с нещо тв съдържанието си.