Last news in Fakti

24 Септември, 2023 09:09 3 102 10

Михаела Тодорова извоюва ключова победа в “Игри на волята” 5

  • михаела тодорова-
  • игри на волята-
  • победа-
  • амазонките

Тя надви опитната акробатка Виктория Пенелова и спечели вкусна пица за Амазонките

Безстрашната Михаела Тодорова спечели третата кастинг битка в “Игри на волята” 5. Въпреки изоставането си заради контузия, която получи още в началото на играта, тя успя да обърне двубоя срещу опитната акробатка Виктория Пенелова. Така Михаела си извоюва предложение от Димо Алексиев за участие в All Stars сезона на “Игри на волята”. Такива вече си спечелиха и победителите от предишните два кастинг сблъсъка - Филип Атанасов и Андрей Гридин.

По време на битката претендентката Виктория Пенелова се представи много достойно. Тя успя да покаже качества на всички елементи, изискващи физическа сила и впечатли всички с уменията си в плуването. Тя първа стигна до финалния елемент от играта - дракона, но опитът на Михаела надделя.

View this post on Instagram

A post shared by ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria)

Амазонките имаха нелеката задача да заложат на една от двете дами. Те избраха Михаела, а битката ѝ с Виктория до последната секунда ги държеше в напрежение. При грешен залог Амазонките трябваше да изпратят един от своите в Чистилището. Това най-вероятно щеше да бъде един от пленените мъже - Гатьо, Момчил и Цветелин, защото женската коалиция между Оряшкова, Ситнилска, Мудева, Ива и Теодора за момента изглежда непоклатима. Правилният залог донесе вкусна пица за награда на Амазонките, които за трета поредна седмица се налага да оцеляват в суровите условия на Дивата река.

В следващия епизод на “Игри на волята” Старейшините ще научат тежката новина, че остават само шест след отпадането на Васил и заминаването в Чистилището на Мартин - Елвиса. Напрежението в племето на Амазонките ще расте, а Гатьо и Цветелин ще заговорят за умишлен саботаж на териториалната битка, за да изпратят отново жените на реката. Дали ще успеят да привлекат и Момчил на своя страна?

Не пропускайте „Игри на волята“ в понеделник, 25 септември, от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 скапана работа

    10 5 Отговор
    някакъв договор за реклама на тая боза ли имате ? няма ден без реклама на тъпото реалити !!! даже наркомански взе да изостава с рекламите пред бозата … явно добре си плащат тия
  • 2 тиквенсониада

    19 5 Отговор
    Защо не пишете как Борислава Йовчева / мис Бикини / е извоювала къща и бутик в Барселона ? Това би било едно прелюбопитно четиво. Наръчник за младите и подрастващи умни-тутки и манекенки !
  • 3 Културата в България

    10 7 Отговор
    вече е приравнена на долнопробно порнографско шоу, Hollywood Style! Честито на американските господари...
  • 4 Мълчи бе

    3 0 Отговор
    Умрял пес
  • 5 ами,

    21 3 Отговор
    Виктория Пенелова беше в пъти много по-добра по трасето от Михаела.Не може уж опитен играч като нея да тръгне без ръкавици по въжетата и резултат-смъкната кожа.От тук нататък продукцията и подари играта като и ги спести,не заслужава участие в All Stars сезона.Тя и в своя сезон не показа кой знае какво.

    Коментиран от #6

  • 6 Тоест

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "ами,":

    Продукцията и вкара топчето??? За нагласено едва ли и наистина Виктория беше по добра на препятствията но на дракона си е ловкост и доста късмет

    Коментиран от #8

  • 7 ......па

    13 1 Отговор
    Срам за продукцията да не вкарат това така добре подготвено момиче Викторя в сезон 5 а ми вкарали като турист Минка фризьорката от Монтана да сее глупости и да разхожда силиконови цици и джуки по трасето.
  • 8 ами,

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тоест":

    Беше си късмет вкарването на топчето от Михаела,все пак тя е била участник знае доста от игрите,тренирала ги е,познава арената.Виктория като за първи там се справи блестящо дори на дракона.И без съмнение беше по-добрата.Ще бъде жалко да не я видим в следващи сезони.
  • 9 ха, ха

    7 0 Отговор
    Тази игра продукцията трябваше да я даде на Андрей и неговия опонент,а тяхната с кукичката и рибата на момичетата. На жени-мъжка битка,на мъже-женска.Фродо е гОлЕм женомразец обича да гледа гърч при участничките.Абсолютен провал на продукцията откъм трасета, обезопасяване,екипи, менте съоръжения и подбор на игри с личните им предпочитания кой да я спечели.Липса на правила и непрекъснатото им променяне според даден участник и сценария за него.И с тази семпла пица тЪпарев да нахрани целия си екип.
  • 10 ами,

    3 0 Отговор
    На продуцентите на това предаване по им приляга да направят не All Stars а да съберат всички свой любимци откачалки от 4те сезона като Мани Миглата,Ники Майонезата,хахавия Александър от сезон 2,Джафката,слипа Калеко Алеко който избутаха до победата,Веско ризката и Ана-Мария,мъжката русалка Георгиос от сезон 1.Има и още недоразумения техни любимци през сезоните да не ги изреждам и да направят комедиен сезон.Защото това им се отдава повече отколкото да направят едно оригинално колумбийското шоу Desafío.На истинските спортни и кадърни младежи от 4 и 5ти сезони пожелавам да имат възможност да направят такова предаване като Desafío и да го пуснат в YouTube.И Тупарев и сие заминават в трета глуха.