Last news in Fakti

22 Октомври, 2023 05:00 1 985 5

"Игри на волята"5: Джералдин от втория сезон спечели кастинг битката срещу плувкинята Габриела

  • джералдин-
  • габриела-
  • игри на волята

В понеделник напрежението при Гладиаторите и Старейшините ще продължи да расте при избора на капитани

"Игри на волята"5: Джералдин от втория сезон спечели кастинг битката срещу плувкинята Габриела  - 1
Снимка: NOVA

Джералдин Тодорова, звездата от втория сезон на “Игри на волята”, спечели кастинг битката срещу шампионката по плуване Габриела Олимпиева. Тя триумфира в двубой, който тества точността, паметта и издръжливостта и се превърна в поредния участник, получил покана за All Stars сезона на екстремното риалити.

Претендентката за сезон 6 Габриела Олимпиева също се справи добре на Арената и беше равностоен противник. Тя обаче изпита затруднение с преминаването на Хималайската стълба и се контузи при едно от преминаванията.

Победата на Джералдин донесе радост и на племето на Старейшините, които бяха заложили на нея. Точната им преценка ще осигури възможност на един от воините да проведе видео разговор със семейството си. Племето единодушно избра това да бъде Мартин Николов - Елвиса, който има две дъщери.

В понеделник напрежението при Гладиаторите и Старейшините ще продължи да расте при избора на капитани. Темата за възможни елиминационни капитански сблъсъци ще създаде неувереност в част от участниците. Териториалната битка ще определи и кое племе ще прекара седмица на луксозната Резиденция и кое ще оцелява на Дивата река.

Следващия епизод на „Игри на волята“ ще бъде излъчен в понеделник, 23 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Източник: NOVA


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор
    Браво
    Когато Си
    Успешен
    Имаш
    Фалшиви
    Приятели
    и Истински
    Врагове
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    Често За Да Успееш вЖивота Трябва Да Си Имаш
    Вуйчо
    Владика
  • 3 българин

    3 1 Отговор
    туй не разбрах мъж ли е или жена съмнява ме малко
  • 4 въпросче

    7 0 Отговор
    Някое българско,женско име за Джералдин Тодорова няма ли?
  • 5 ами,

    5 1 Отговор
    Битка с предизвестен край.Кубчетата на Джери /къде ли е Том:)/ с еднакъв цвят бяха през едно на масата.Имаше доста по-добри жени в предишните сезони от нея,като Амелия-Мира,Роберта,бъбривите близначки,сестрите Йоана и Катя са в пъти по-добри от Джералдин,Фейгин и Мануела от миналия сезон също,даже и Мирела.Очеизвадно Мартин е бутан от продукцията,от Дунев и Дени,но Мастагарков им изнася индивидуалните битки на Старейшините-би Гатьо,Крум,а Марто падна на капитанска от Крум-та да не перчи много перчем самохвалкото.