Last news in Fakti

5 Декември, 2013 13:47 5 620 3

Преслава ще се жени?

  • преслава-
  • годеж

Фолк-дивата получила кученце вместо пръстен за годежа

Преслава вече е сгодена за гаджето си Жоро Бирмата. Това говори последната клюка, съобщена от сайта red-carpet.bg.

Вместо пръстен, като подарък фолк-дивата получила малкия померан Жожо, който разнася от известно време навсякъде със себе си. Кученцето дори е кръстено на приятеля й Георги Станоев–Бирмата, който скоро ще стане неин законен съпруг.

На певицата вече й е време за семейство и тя отдавна иска да се види в бяла рокля. Сватбата вероятно ще е догодина - в края на лятото, когато Преслава приключи с активния сезон по морските заведения. Но засега можем само да гадаем относно това къде и кога ще е сватбата, защото влюбените  не са особено разговорливи относно радостното събитие. Веднъж преминали под венчило, двамата планират да отидат на романтично пътешествие в екзотична страна.

Двамата са двойка от години. След кратка раздяла в началото на 2013-а, фолк певицата и годеникът й пак се събраха. Певицата дълго време отклоняваше предложенията за брак на половинката си, но най-накрая прие.Част от феновете на Преслава най-накрая се надяват да я видят като булка, а друга част скърбят и завиждат на Бирмата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comments

    0 0 Отговор
    ....E,та???!!!...........
  • 2 Иван Господинов

    1 0 Отговор
    Туй е като да си купиш употребяван таксиметров автомобил за личен
  • 3 неутрален

    1 0 Отговор
    Дано се омъжи, че ако се ожени ще има компот от сливи