Last news in Fakti

1 Декември, 2023 15:15 12 210 2

Тамара Глоба: Три зодии ще се радват на щастие и пари до дни

  • тамара глоба-
  • астроложка-
  • зодии-
  • астрология-
  • месечен хороскоп-
  • декември

Руската астроложка е готова със своя хороскоп за месец Декември

Тамара Глоба: Три зодии ще се радват на щастие и пари до дни - 1
Снимка: Shutterstock

Краят на годината е специален период в живота на всеки човек. А желанието му да разбере какво ще се случи в този момент е напълно разбираемо и логично оправдано.

Руската астроложка Тамара Глоба разкри какъв ще бъде този период и какви събития ще се случат. Астроложката дава и полезни препоръки, които ще ви помогнат да се справите с трудностите, пише jenata.blitz.bg.

Ето за какви неочаквани изненади трябва да се подготви всеки знак от Зодиака и как, ако е необходимо, да се предпази от негативни последици:

Овен

Нещата в любовен план не са толкова прости. Внимавайте с думите, някои изречени неща могат да наранят или обидят половинката ви. Търпението и умението да изслушвате ще ви бъдат само от полза. А умението да обръщате внимание на партньора си ще ви спаси от ненужни проблеми.

Във финансов план се откриват нови възможности за печелене на пари. Оценете ги правилно въз основа на уменията си и преценете последствията. Не пренебрегвайте пътуванията. В повечето случаи те обещават положителни промени.

Обърнете повече внимание на здравето си. Не бива да се доверявате сляпо на силата и издръжливостта си. Ако усетите признаци на заболяване, консултирайте се с лекар. Възможни са травми на главата, затова внимавайте с потенциално опасните действия.

Периодът обещава промени и нови възможности. Най-важното е да бъдете предпазливи, когато опитвате да постигнете целите си. Не полагайте прекалено много усилия за неща, които не си заслужават.

Възможно е да възникнат проблеми с приятелите. Част от тях може да се окажат не такива, за каквито сте ги смятали.

Телец

Фокусирайте се върху семейните ценности. Романтиката, грижата и вниманието ще укрепят отношенията ви. Тези, които все още не са обвързани, имат шанс да получат предложение за брак.

През декември са възможни пътувания и допълнителни приходи. Желанието да действате и да се промените в положителна посока, да вършите работата си качествено са правилния път, който ще ви отведе до успеха.

Възможни са редица непланирани финансови загуби. Желанието да направите всичко наведнъж, без да отделяте време за почивка, може да окаже отрицателно въздействие върху здравето ви, затова не забравяйте да редувате работата с почивка. Само така ще успеете да възстановите изразходваната енергия.

Бързането е голям проблем, от който трябва да се откажете. По-добре е да взимате решения въз основа на логиката. Прекомерното изразяване на емоции ви забавя.

Нещата, които сте планирали, може и да не се осъществят, но това не бива да ви обезсърчава. Като цяло астрологичната прогноза на Тамара Глоба за декември се характеризира като благоприятна.

Близнаци

Близките ви може да изпаднат в ситуация, в която да се нуждаят от ваша помощ. Събитията в семейството ще ви направят по-щастливи.

Във финансов план са възможни незначителни проблеми. При предприемането на действия, насочени към попълване на загубата на средства, се очакват трудности, но няма причина да се отчайвате. Положените усилия ще си заслужават.

Най-важното е да подхождате разумно и да се отнасяте към всичко рационално, без да се поддавате на моментни емоционални импулси.

Обърнете повече внимание на здравето си. В преследване на материалното богатство то може да се влоши сериозно. Периодът е подходящ най-сетне да започнете да спортувате.

Време е да научите нови неща, да четете полезна литература. Физическата активност и любовта към живота ще ви помогнат да преодолеете препятствията. Новите знания, които придобиете, ще ви бъдат от полза в дългосрочен план.

Рак

Очаква се попълнение в семейството. Не забравяйте да радвате любимия си с подаръци - малките жестове на внимание ще укрепят връзката ви. Не хабете енергията си в спорове и опитайте да направите първата крачка към помирението.

През декември пред вас ще се открият неочаквани възможности за приходи. В началото може и да не носят много пари, но в дългосрочен план това е надежден вариант.

Съдбата ще ви предложи ефективни начини за печелене на пари, но трябва да сте много внимателни, защото съществува риск от непредвидени разходи.

Няма нужда да се претоварвате излишно. Доброто здраве изисква и почивка.

Първоначално събитията няма да са толкова благоприятни, но след известно време ще получите компенсация и животът ви ще се подобри. Не са изключени атаки от дългогодишни врагове. Трябва да сте внимателни и с приятелите. Прекомерното доверие ще работи срещу вас.

Като цяло астрологичната прогноза от Тамара Глоба е благоприятна, краят на месеца се очертава като успешен.

Лъв

Очертават се трудности в отношенията с партньора под формата на кавги за дреболии и общо недоволство един от друг. Най-важното е да идентифицирате причините и да умеете да отстъпвате. Подкрепата и добрите думи, изречени навреме, са важни.

Изпитанията само ще укрепят любовта ви.

На хоризонта се задават нови възможности. Предстои ви труден, но продуктивен път. Финансовият успех ще дойде неочаквано и навреме. Миналите начинания ще започнат да дават плодове. Новите запознанства и перспективи ще се окажат навременни.

Ще трябва да работите усилено, но резултатът ще си заслужава.

Заради нервни преживявания крепкото ви до момента здраве ще започне да страда. Поддържането на тялото в добра форма и заниманията със спорт ще ви помогнат да станете по-добри както физически, така и психически.

Просперитетът ще дойде през втората половина на месеца. Резултатът ще окаже влияние върху следващите събития в живота ви.

Уменията да изслушвате и да си правите заключения ще са ви само от полза и ще ви донесе успех.

Дева

Нови хора, нови запознанства. Декември ще е период за създаване на нови или укрепване на стари отношения. Поддържайте връзка с приятелите и колегите, но не забравяйте и партньора си. Подаръците, направени навреме, ще укрепят доверието.

По-добре е да спестите пари и да отложите планираното пътуване за по-късно. Този период от време не е благоприятен за подобни неща.

Творческият подход към живота ще ви донесе финансово и психическо благополучие. Важно е да се обградите с активни хора - заедно с тях ще постигнете успех.

По-добре е да отдадете предпочитание на старата си работа. Търсенето на ново място ще се забави, а финансовите загуби ще бъдат непоправими.

Здравето няма да окаже силно влияние върху планираните от вас събития. Обърнете внимание на правилното хранене, това ще ви предпази от възможни проблеми. Менюто ви трябва да е питателно и балансирано.

Декември ще е добро време за пазаруване. Очакват се промени в живота, по-голямата част от които ще са с положителен характер. Добре е да ги вземете предвид и да създадете нови запознанства, които ще ви помогнат в бъдеще.

Общуването в добра среда ще ви направи по-добър човек. Стремежът към самоусъвършенстване е пътят към бързия успех.

Везни

Ще се радвате на подкрепа и грижи. Важно е да забелязвате навреме намеците на партньора си и да покажете внимание. Ходенето на кино и съвместните разходки ще бъдат полезни за укрепване на отношенията ви.

Декември е най-правилното време да реализирате плановете, които имате от дълго време. Търпението, постоянството и способността да учите бързо ще ви донесат успех.

Началото и краят на месеца се очертават доста трудни във финансов план, но с подходяща подкрепа от приятели и роднини ще се справите с това. Най-важното е да вярвате в себе си.

Очертават се неприятности с нервната система - тревогите и липсата на сън ще се отразят негативно на здравето ви. Погрижете се за себе си, прекарвайте повече време с приятели и се занимавайте с физическа активност.

Добър период за четене на литература и започване на медитативни практики. Комплексните упражнения не само ще подобрят здравето ви, но и ще ви помогнат в по-късен етап от живота.

Трудностите, с които ще се сблъскате, са неизбежни, но ще бъдат лесно преодолими. Трябва да изчакате подходящия момент и да започнете да предприемате активни действия - това е добра тактика да постигнете целите си.

Важно е да подберете правилните хора в екипа си и да действате, без да отлагате нещата.

Скорпион

Топлите романтични отношения с партньора ви ще добавят увереност в бъдещето. Не забравяйте за дреболиите и неочакваните подаръци. Партньорът ви ще хареса приятните изненади.

Финансовите проекти, свързани с работата ви, ще се окажат полезни. Упоритият труд и постоянството ще ви помогнат да постигнете успех. Обърнете внимание на опонентите си - това е подходящият момент да ги отстраните от пътя си.

В здравословен план през декември изненади не се очакват. Тялото ви ще ви благодари, ако обърнете внимание на здравословното хранене и упражненията.

Въпреки че през декември не се очертават големи проблеми, не трябва да се отпускате. Обърнете внимание на близките и приятелите си, те го заслужават. Усъвършенствайте се, спортувайте и четете полезна литература.

Стрелец

Време е с половинката си да заминете на екскурзия в чужбина. Очакват ви нови преживявания и заздравяване на връзката. Декември е време за романтика, нов живот и незабравими преживявания, които ще направят по-добър човек.

До края на годината трябва да завършите всички започнати дела. Желанието за промяна на средата е целесъобразно, но помислете и за финансите. По-добре е да обърнете голямо внимание на спестяването на пари. Може да се окаже така, че да не разполагате със средства, точно когато са ви най-нужни.

Не забравяйте да пазите здравето си. Особено в този период всяко ваше действие трябва да е съобразено с възможностите на организма ви.

Няма нужда да се състезавате - бавният напредък ще улесни живота ви. Но не бива и да се бавите прекалено много. Всяка стъпка, която предприемате, трябва да бъде добре преценена и предварително обмислена.

Периодът е благоприятен, но трябва да пестите средства. Компетентното планиране ще даде желаните резултати.

Не пропускайте шанса си да се реализирате. Самоусъвършенстването ще ви помогне да спечелите в дългосрочен план. Отчитайте ситуационните рискове и мислете внимателно, преди да вземете решение, като предварително притеглите всички плюсове и минуси.

Козирог

Труден период за започване или укрепване на връзки. Всеки ще дърпа към себе си, затова е важно разберете партньора си и, ако е необходимо, да отстъпите. Егоцентризмът ще доведе до негативни последици.

Финансовите загуби в началото и средата на месеца ще ударят силно портфейла ви. Трябва да планирате разходите си по такъв начин, че да се предпазите от загуби. Близките ви ще ви окажат подкрепа, ако се обърнете към тях.

Добрата печалба е възможна само с много усилия и усърдие. В преследването ѝ обаче не забравяйте и за здравето си. Финансовите разходи ще бъдат свързани с лечение.

Обърнете внимание на сърдечно-съдовата система – тя е най-слабото ви място през този период. Укрепващият спорт ще ви помогне да се предпазите от изненади.

Месецът за вас ще е пълен с промени. Чак в края на декември ще намерите стабилност и душевен покой. Най-важното е да не се отказвате и да преодолявате препятствията. С усърдие ще постигнете големи резултати.

Потърсете подкрепа от приятели и роднини - всяка помощ ще бъде своевременна.

Водолей

Подходящото време да започнете нова връзка или да сключите брак. Периодът обещава много романтични вечери.

Време е предварително планираните промени да се превърнат в реалност. Ако не сте доволни от сегашното състояние на нещата, сменете работата си. Печеленето на пари не е голям проблем – всичко ще се получава изненадващо лесно. Хората, с които работите, ще ви окажат подкрепа в начинанията.

През декември са възможни сътресения в личен план. Успехът идва с цената на собственото ви здраве. Близките ви също ще се чувстват зле.

Обърнете внимание на душевните си преживявания. Медитацията и слушането на спокойна музика ще ви помогнат да се справите с това.

Очаква ви период на нови запознанства. Приятелите и познатите ще ви помогнат в начинанията.

Риби

Декември не е най-доброто време за срещи и запознанства. Подходящ е обаче за укрепване на връзката. Неочакваните подаръци, романтичният подход и приятните изненади ще ви помогнат да постигнете взаимно разбирателство и хармония.

Очакват се финансови успехи и нова работа. Да останете на старата или да започнете нова зависи само от вас. За да постигнете най-краткия път към успеха, трябва предварително да планирате нещата много добре.

Финансите ще бъдат значително попълнени, но обърнете внимание и на режима на спестяване, защото предстоят неблагоприятни времена. Ако е възможно, опитайте се да увеличите средствата си. Кариерното израстване ще ви позволи да достигнете нови висоти.

В преследване на парите хората често забравят за здравето – не бъдете един от тях. Доброто здраве ще ви бъде от полза и ще ви служи дълго време. Започнете да спортувате! Физическата активност ще ви поддържа във форма и ще ви предпази от много заболявания.

Декември се очертава като благоприятен период – очакват ви финансови и творчески успехи. Способността да се контролирате ще играе решаваща роля и ще се превърне в основен фактор за вашето влияние върху околните. Проявете усърдие и ще постигнете успех.

Не забравяйте семейството и приятелите си – благодарение на тях сте станали по-добър човек.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тамара Злоба

    4 0 Отговор
    Прочетох цялата...статия и не открих да има три зодии, които да се радват и на щастие, и на пари! Знаете ли коя е най-старата професия? Не, не е пpoституцията!
  • 2 истина ти казвам

    3 0 Отговор
    Taa лъже повече от мене!🤣