Last news in Fakti

9 Декември, 2023 09:13 2 474 14

Маскирани крадци нахлуха в дома на Киану Рийвс

  • киану рийвс-
  • актьор-
  • звезда-
  • крадци-
  • грабеж

Полицията разкрива, че те са отмъкнали огнестрелно оръжие от дома на звездата

Маскирани крадци нахлуха в дома на Киану Рийвс - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът Киану Рийвс е претърпял поредното нахлуване в дома си, но този път вандализмът не е дело на обсебен от звездата преследвач.

Няколко маскирани мъже се осмелиха да изпробват късмета си срещу звездата от "Джон Уик", като нахлуха в резиденцията му в Лос Анджелис, докато той не си е бил вкъщи. Инцидентът започва вечерта в сряда, 6 декември, когато около 19:00 ч. властите получават анонимно обаждане на 911 за евентуално проникване в имота на Рийвс в Лос Анджелис, предава Yahoo.

За щастие, те не попаднали на емблематичен за "Джон Уик" момент, в който Рийвс бил готов да води война с крадците.

След като провели претърсване и не намерили никого, отзовалите се на сигнала полицаи напуснали мястото. Шокиращо е, че няколко часа по-късно те са предупредени за проблеми в жилището на Рийвс от алармата за сигурност. Те пристигнали на мястото в 1 ч. през нощта, но закъснели.

Източници на TMZ съобщиха, че до пристигането на органите на реда извършителите са избягали, но те са били заснети от охранителните камери да разбиват прозорец, за да влязат в дома на Киану Рийвс.

Съобщава се, че взломаджиите, няколко мъже със ски маски, са откраднали огнестрелно оръжие от имота, преди да избягат, но остава неясно дали тези мъже са взели нещо друго.

Издирването на коварните крадци продължава, като властите проверяват обстойно записите от видеонаблюдението в дома на Рийвс и тези, открити в неговия квартал, за повече улики. Освен това вътрешни източници отбелязват, че полицията на Лос Анджелис е заподозряла първото получено обаждане и разследва дали то не е направено от някой, който оглежда имота.

Властите имат достатъчно основания да смятат, че някой може да е оглеждал дома на актьора, като се има предвид неоправданото внимание, което резиденцията му е получавала в миналото.

През 2014 г. канадският актьор едва не стана жертва на ужасно събитие, когато жена нахлу в дома му, докато той спеше.

Подобно на настоящите крадци, жената не причинила никакви вреди, но се настанила удобно в стола на Киану Рийвс в библиотеката му. Съобщава се, че звездата от "Матрицата" станал и открил, че жената, която била в средата на 40-те години, мълчаливо седяла на стола му. За щастие Рийвс предпочел да разреши въпроса без насилие.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    3 1 Отговор
    е как решили проблема. Доброволно ли. С празен чек и химикалка до него
  • 2 джон уик

    10 2 Отговор
    Ще ги намеря
  • 3 Българин

    25 8 Отговор
    Един благороден човек на този свят ,готов да раздели последното си парче хляб с нуждаещи се и те и него нападат боклуците.99%гарантирано че е имало българи между участниците.Няма благодарност вече на този свят!

    Коментиран от #8

  • 4 Мимо

    13 0 Отговор
    Тия явно не са гледали Джон Уик
  • 5 Дали са му

    9 2 Отговор
    утрепали кучето, дет е подарък от починалата му жена?
  • 6 За съжаление

    14 0 Отговор
    Статията е списана или преписана много неграмотно!
    Какаво значи например» инцидентът започва в сряда вечерта…., а кога свършва?
    И други подобни!
    Срамно е!

    Коментиран от #7

  • 7 АФтУРкаттЪ

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "За съжаление":

    Какво значи: след като те ПРОВЕЛИ претърсване….., или това: полицията заподозряла първато получено обаждане, или това : когато жена нахлу в дома му, той СПЕШЕ? Ти там ли беше ма ,моме?
    Голям позор!

    Коментиран от #9

  • 8 Пилотът Гошу

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    А, очаквах да го припишеш на Путин и руснаците. Те нали за всичко са виновни. Включително и за колата и кучето в Джон Уик 😉.
  • 9 Пилотът Гошу

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "АФтУРкаттЪ":

    Моля те, не я карай да се напряга, почва да ѝ пуши мозъкът....
  • 10 Некой си

    5 0 Отговор
    Тоя пич няма ли охрана на имота ? Все пак е милионер!

    Коментиран от #12

  • 11 УдоМача

    6 1 Отговор
    Тоз симпатяга трябва да спре с ГМО -то и да смени цялостно начина си на хранене защото каквото му е луцето надуто, такива са му и вътрешните органи а това не е добре!!!
  • 12 В статията пише

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Некой си":

    Че били проверени записите от видеонаблюдението, ОТКРИТИ в неговия квартал за улики!
    С юмруци да се кръстиш!
  • 13 Анджо

    6 0 Отговор
    В България как влизат с взлом, ам имат си декодира и за 5.6 минути тарашат. Всъщност и заглушители имат. Има ли техника , значи ще намерят начин да я прекарат.
  • 14 страхливци

    0 0 Отговор
    Знаят какво ще стане ако е вкъщи и затова дебнат докато го няма ..