Last news in Fakti

13 Декември, 2013 14:44 814 0

D2 с два нови видеоклипа

  • d2-
  • коледен концерт-
  • нов видеоклип

Музикантите ще представят видеата по време на коледния си концерт

По време на традиционния си Kоледен концерт D2 ще представят пред своите фенове два нови видеоклипа.

На 21 декември (събота) музикантите ще покажат как виждат акустичната версия на парчето си „Секс, лъжи и музика” както и видео към песента ”Deadman” от предстоящия им нов албум.

Изборът на тези песни не е случаен – „двете парчета представят двете крайности на албума”, коментират самите D2, а клиповете им са снимани от двамата най-добри режисьори на музикални видеа у нас – Валери Милев и Васил Стефанов.

Във видеото към акустичната версия на „Секс, лъжи и музика” Валери Милев е направил стилен черно-бял вариант на оригиналния клип, в който отново участва актьорът Никола Стоянов, по-известен като Тино от сериала “Революция Z”.

Другото видео - „Deadman” на Васил Стефанов, пък е коренната му противоположност като музика и визия – на фона на тежки китарни рифове минават кадри в стилистиката на пост-апокалиптичен филм.

Премиерата на клиповете ще е непосредствено преди лайва на D2, който тази година се очертава по-специален от всякога - освен че са подготвили ударен двучасов сет само с хитове, D2 имат и изненада за феновете: на сцената с тях ще излязат Стенли и Дани Ганчев от Тангра, за да забият класиките „Жулиета”, „Оловният войник” и „Бъди какъвто си”, както и версия с вокалите на Дидо на култовото им парче „Черно бяла снимка”.

Преди това обаче публиката ще подгреят младите банди Downer Kill и CRUSH, победители в конкурсите “Голямото междучасие” и „Силата на Рока”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА