Last news in Fakti

17 Декември, 2013 15:02 2 023 1

Чарли Шийн бесен на бившата си - намалява издръжката на децата

  • чарли шийн-
  • денис ричардс-
  • издръжка

Актьорът се заканва да стигне и до съдебната зала

Чарли Шийн се закани да удари Денис Ричардс там, където наистина ще я заболи, а именно издръжката на децата им, пише сайтът за светски новини TMZ.

Той заяви, че ще отиде в съда, за да иска намаляване на парите, които в момента актрисата получава. Чарли разказал на свои приятели, че съдията никога не е подписвал настоящото споразумение за издръжка, което имат с Денис, а всичко е било договорено насаме помежду им.

Бившата жена на Шийн в момента получава 55 000 долара издръжка на месец за двете им дъщери.

Всъщност скандалният актьор няма намерение да ощетява децата си. Той е бесен, защото бившата му съпруга се е възползвала от парите му за собствена изгода и не му позволява да е с момичетата на Коледа.

Чарли заяви, че е похарчил 9 милиона долара, за да купи къща за Денис - така че техните две момичета да бъдат по-близо до него. Сега обаче актрисата не иска да позволи на Шийн да се види с децата по празниците и дори е взела телефоните им, за да не могат да му се обадят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 1 Отговор
    Тоя е един от най-глупавите хора сред знаменитостите.