Last news in Fakti

7 Януари, 2014 16:28 2 175 2

Чарли Шийн: Пошегувах се! Не съм се женил за порно звезда

  • чарли шийн-
  • денис ричардс-
  • шега-
  • брет роси-
  • борно звезда

Актьорът искал да вбеси бившата си жена

Оказа се, че Чарли Шийн се е пошегувал за сватбата си. Актьорът, който е популярен с арогантното си поведение и страстта си към алкохола и наркотиците, призна, че не се е венчал за порноактрисата Брет Роси, а е изфабрикувал новината, за да ядоса бившата си съпруга Денис Ричардс, пише сайтът за светски новини TMZ.

"Исках да причиня инфаркт на Денис", каза Шийн пред изданието.

Отношенията между актьора и бившата му жена напоследък са доста обтегнати. 48-годишният Шийн призна, че бил ужасно ядосан на бившата си половинка, защото взела децата му Сам и Лола за Коледните празници и решил да си отмъсти. Тогава той я нарече „безсърдечна, грозна вещица“.

Вчера Чарли публикува снимка, на която е с 24-годишното си гадже Брет Роси. Именно тогава той съобщи и щастливата новина, че двамата са се оженили по време на новогодишното си пътуване до Исландия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 1 Отговор

    тоя пъ смешен е
  • 2 Бай Иван

    1 1 Отговор
    То пък коя ли ,ще се ожени за този?Прилича на....