Last news in Fakti

24 Януари, 2024 10:32 1 754 5

Майкъл Фелпс и съпругата му посрещнаха четвърто дете (СНИМКА)

  • майкъл фелпс-
  • дете-
  • бебе-
  • семейство-
  • съпруга

Майкъл и Никол станаха родители на още едно момче

Майкъл Фелпс и съпругата му посрещнаха четвърто дете  (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Олимпийският шампион и легенда в плуването Майкъл Фелпс е станал баща за четвърти път. 38-годишният спортист и съпругата му Никол Джонсън споделиха прекрасната новина с публикация в Instagram, в която споделиха първата снимка на най-новия член на семейството им, предава dir.bg.

Фелпс, който е най-титулуваният олимпиец на всички времена, е предпочел да не носи блуза за кадъра, показвайки на последователите си, че все още поддържа отлична спортна форма. Именно в неговите ръце спи и новата им радост - синът им Нико Майкъл.

Публикация, споделена от Michael Phelps (@m_phelps00)

"С госпожа Никол Фелпс искаме да приветстваме Нико Майкъл Фелпс. Роден на 1/16. Толкова сме благословени, че посрещнахме 4-то дете. Вече сме 6-членно семейство!", написа щастливият татко.

Майкъл Фелпс и съпругата му са родители на още три момчета - 7-годишният Бумър, 5-годишният Бекет и 4-годишният Маверик.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЯМБОЛИЯ

    3 1 Отговор
    Фелпс е един от най-великите спортисти раждали се някога. Може да се сравнява само с легендите на Олимпийските игри в древна Елада. Ето че и на семейния фронт е силен-добър и многодетен баща е Супер Майкъл от Балтимор.
  • 2 Василий Иванович Чапаев

    0 2 Отговор
    Голямо браво, честито, евала, машаала, очен харашо.
  • 3 А за допинга..

    2 1 Отговор
    Нещо си спомням как на игрите в Бразилия изчезна веднага след плуването за да не могат да му вземат проба за допинг.

    Коментиран от #5

  • 4 БРАВО

    2 1 Отговор
    Така и трябва,... да оставиш след себе си кандидат шампиони.
  • 5 и друго помним

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "А за допинга..":

    как с марихуанка го хванаха