Last news in Fakti

2 Февруари, 2024 13:28 1 433 1

Наоми Кембъл е категорична, че най-важното нещо в живота ѝ се е променило

  • наоми кембъл-
  • модел-
  • майка-
  • родител-
  • приоритети-
  • най-важното

Моделът пренареди коренно приоритетите си, откакто стана майка

Наоми Кембъл е категорична, че най-важното нещо в живота ѝ се е променило   - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

53-годишната Наоми Кембъл стана майка на дъщеря през май 2021 г. и син през юни 2023 г. Сега тя разкри, че животът ѝ се е променил, откакто е приела важната роля на родител.

Звездата признава, че с желание отхвърля работни ангажименти, които по принцип би приела, ако заради тях ѝ се налага да изпусне важно събитие, свързано с децата.

"Нещата се променят, когато станеш майка и аз не съм по-различна от нито един друг родител. Трябвало е да взимам решения в живота ми. Откакто дъщеря ми започна да ходи на градина, имаше неща, които ми бяха предлагани, които бих желала да направя и щях, ако можех. Но трябва да съм там в първия ден, в който дъщеря ми тръгва на градина. Това е много важно. Трябва да съм там, за да я взема. Децата ми са на първо място. И дъщеря ми наистина е готина. Тя разбира, че мама работи. Но за мен е важно да съм там, особено, когато ѝ кажа: "Идвам да те взема". Ако кажа, че съм там, там съм", обясни тя в интервю за британското издание на "ELLE".

"Искам децата ми да видят света и да могат да разберат различните култури, както майка ми направи с мен", коментира още супермоделът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.