Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 08:32 699 0

Добър период за възстановяване на семейната хармония

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Всички разговори и изясняване на отношения могат да се осъществят

Добър период за възстановяване на семейната хармония - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Скорпион от 05:10 ч. до 15:57 ч. на 2 март

Енергията в дните на Скорпиона действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, старайте се да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 23:18 ч.

Ден за алхимия на духа, за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Подходящо време за размисъл, в което можете да вземете важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Ще започнете да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Следете за своите мисли, думи и постъпки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов или признание за вина. Няма значение. Главното е да сте искрени.

Всички ваши действия трябва да са внимателно обмислени. По-добре е да работите бавно, но качествено, като проверявате всяка предприета стъпка. Направете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще имат тези, които работят колективно, задружно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде. Самостоятелната работа ще изчерпи бързо енергийните ви резерви.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Избягвайте обаче сцените на ревност и неразбирателство в личните ви отношения.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно, по-малко активно. Това важи за човешкото поведение. Процесите в организма не се извършват толкова бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично ниво става изчистването му. Водата притежава в този момент много целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 23:18 ч. на 29 февруари до 00:25 ч. на 2 март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА