Last news in Fakti

7 Юни, 2024 08:21 1 366 2

Днешният лунен ден е празник за секса

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Най-доброто време за изпробване на нови сексуални техники, твърдят астролозите

Днешният лунен ден е празник за секса - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Близнаци до 15:42 ч. на 7 юни

Може да има известна емоционална умора и намалена активност. Препоръчително е да избягвате големи планове и сложни задачи, тъй като могат да възникнат пречки. Хората са прекалено податливи на влияния, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Важно е да обърнете внимание на вътрешните си нужди и да си осигурите почивка. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете.

Луната ще прекара няколко минути на празен ход от 15:17 ч. до 15:42 ч., но в тях не предприемайте нищо важно.

В 15:42 ч. Луната преминава във водния знак Рак, където ще остане до 22:30 ч. на 9 юни.

Повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора в дните на Рак се чувстват тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще искате да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и да се отпуснете. Поведението ни става малко неконтролирано и необичайно. Вътрешните преживявания стават много по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Лунен календар: 2 лунен ден от 06:00 ч. на 7 юни до 06:59 ч. на 8 юни

Символът на 2-ия лунен ден е рогът на изобилието, така че не пропускайте шанса си и действайте, ако видите добра възможност. Даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишния период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм.

Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия.

Днес избягвайте негативни мисли и емоции, както и конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохол. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Втори лунен ден е празник за секса. Най-доброто време за изпробване на нови сексуални техники, любовни игри, нови пози. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, нещо вълнуващо.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много над вас

    2 2 Отговор
    Как не ви е срам да спите с такива охлюви и шушумиги след 35 ще живеете с 9 котки
  • 2 хдфхъъъ

    3 2 Отговор
    ще се пръцка много...