Last news in Fakti

8 Юни, 2024 12:16 1 717 4

Румен Радев сбъдна голяма своя мечта (ВИДЕО)

  • румен радев-
  • игри на волята-
  • фризьор-
  • собствен бизнес

Звездата от „Игри на волята“ отвори собствен фризьорски салон в София

Моделът Румен Радев, станал известен с участието си в риалити формата „Игри на волята“ на NOVA, отвори собствен салон в София. „Второ поколение фризьор съм“.

Още преди месец риалити звездата взима сертификата си за фризьор, но зад него стои много по-голям стаж. „Моята майка е фризьор и от много отдавна съм практикувал в тази сфера. Тя ме е научила на много тънкости, което е голям плюс. Винаги съм искал да имам собствен бизнес и именно затова скочих в тази професия. Всяко начало е трудно, но започвам с всеки изминал ден да имам все повече клиенти“, казва той. Много от участниците от Игрите посещават Румен, а и други звезди извън този формат също. „С Иван Рълев сме си най-близки, с другите не се виждам толкова често, разбира се, и той посети салона“, издава Радев.

View this post on Instagram

A post shared by Rumen Radev (@rrumenradev)

Не съм приключил с моделството, но остава на по-заден план, нещо като хоби. За жалост при него се налага да пътуваш много, а понякога няма толкова работа. Но най-вече съм фокусиран върху салона, за да се развия максимално там. Когато ми остане свободно време, тренирам, ако не го правя, не се чувствам добре“, споделя звездата, който е в добра форма, ако получи обаждане за „Игри на волята All stars”, пише „Телеграф“.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бачо Кольо

    3 0 Отговор
    Хомо
  • 3 ха, ха

    2 0 Отговор
    Този смешник злобар се изложи заедно с бившата му годеница „Игри на волята“обаче се точи на обаждане за „Игри на волята All stars”.
  • 4 Оги

    3 1 Отговор
    Този прилича ма нежен, епилиран, евроатлантик-веган.