11 Юли, 2024 10:15 2 449 5

Любима участничка в "Игри на волята" показа гаджето си (СНИМКИ)

  • ваня запрянова-
  • игри на волята-
  • ново гадже

Червенокоската заби шампион по каяк

Любима участничка в "Игри на волята" показа гаджето си (СНИМКИ) - 1
Снимка: Instagram

Една от най-красиви мацки, влизали в "Игри на волята" - Ваня Запрянова, си има ново гадже. Наречената "амазонка" червенокоса красавица има връзка с популярния спортист Радослав Стефанов. Мачото е състезател по кану-каяк и има редица отличия, като няколко пъти е медалист от европейски първенства. Преди години Стефанов стана 4-и в света при младежите заедно с партньора си на 1000 метра Денис Димитров, пише "България днес".

С Ваня са заедно от доста време, но чак сега решават да афишират връзката си. Направиха го от плажа, докато са на поредната си ваканция.

View this post on Instagram

A post shared by ꧁Vanya Zapryanova꧂ (@vanessaseemoreoriginal)

Преди години амазонката, която стана първата жена, достигнала до финала на "Игри на волята", имаше връзка с друг спортист, но двамата явно са се разделили, без да се вдига много шум.

С Ради, както всички наричат новото гадже на Ванчето, вече живеят заедно, въпреки че връзката им била едва на няколко месеца. Двамата много си пасвали и като характери, и като интереси. Най-вече и гребецът, и мацката били луди по спорта. Именно благодарение на него се запознават. А любовта им пламнала бързо. Разбира се, първата крачка направил Радослав, издават близки до двойката.

В същото време не е ясно дали амазонката Ваня ще участва в сезон "Ол Старс" на "Игри на волята", който е планиран за следващата година. Къдравата мацка си спечели правото да се завърне на арената с други бивши участници, ала поиска пари от продуцентите, за да се впусне отново в състезанията.

"Преживяването, което съм изживяла, вече не ме блазни. Нямах проблеми да участвам в една битка, но да се впусна отново в дългия и изморителен формат не бих си го причинила, освен ако не ми платят", сподели преди време Ваня.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владетел

    10 6 Отговор
    С тая посмъртно нема да си легна
  • 2 Владетел

    9 1 Отговор
    Тоя щом е състезател по кану каяк ще го взема при мен на работа да дърпа с мастара по цел ден баш кану каяк , замазки ще прави 🤭✡️
  • 3 Татра

    5 1 Отговор
    Чак пък любима .
  • 4 незнайко

    1 1 Отговор
    НАИСТИНА БЕШЕ ДОБРА В ИГРИТЕ ! Да е жива и здрава и да се радва на живота !

    Коментиран от #5

  • 5 Фен на формата

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "незнайко":

    На мен страшно много ми се искаше тя да беше на финала срещу Миленски, а не Боби.