Last news in Fakti

5 Март, 2014 12:48 10 050 3

Камерън Диас: Вагината е нежно цвете, което се нуждае от грижи

  • камерън диас-
  • вагината-
  • книга

Актрисата издаде книга с психологически съвети и глезотии за тялото

Докато промотира своята авторска книга за самопомощ, наречена „Книга за тялото“, актрисата Камерън Диас обяви, че смята вагината за най-съществената част в женската анатомия.

Звездата от „Ах, тази Мери“, „Ванила скай“, „Ангелите на Чарли“, „Очаквай неочакваното и още куп култови ленти призна пред телевизионната водеща Челси Хендлър, че интимният орган на жените трябва да бъде третиран като красиво деликатно цвете, което има нужда от грижи, предаде Metro.co.uk reported.

41-годишната актриса, известна с разкрепостеното си сексуално поведение, изтъкна, че дамските гениталии „трябва да бъдат поливани, наторявани и подхранвани“, защото и те изпитват глад.

Тя също така съветва представителките на нежния пол често да се въоръжават с огледала, за да опознаят и да се любуват на вагините си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даниел Свиленов

    2 0 Отговор
    Танцувам с нея снощи, пускам й ръка под полата. Чувствам, че ме иска!
    - Как разбра?
    - Хм... как да ти обясня...Някога хранил ли си кон с ръка?
  • 2 пурко

    1 1 Отговор
    Най вече поливани,иначе няма да намирисва на цвете.А наторяване и подхранване не е ли едно и също?Продавам течен тор спермолин,-20 гр. 19.99лв. пращам с еконт.Ако някое нежно цвете няма пари,трябва да дойде в лабораторията да ми помогне за изработката. 0888......
  • 3 Иракли Иракли

    0 0 Отговор