Last news in Fakti

6 Март, 2014 16:53 41 478 10

Студентка тормозена от своите колеги - разбрали, че е порно актриса

  • порно актриса-
  • университет-
  • студентка

Момичето започнало кариерата си, за да може да плаща за скъпото си образование

Първокурсничка от американския унивеверситет „Дюк“, която започнала кариера на порно актриса, за да може да изплати образованието си, призна за работата си пред своите състуденти в изявление в интернет, съобщава "Дейли Мейл".

В порно средите момичето е известно с псевдонима си Бела Нокс. Тя се е опитала да пази в тайна заниманията си извън университетските аудитории, но преди месец била разкрита от свой колега, случайно гледал неин клип в интернет.

В своето изявление студентката разкрива на какъв тормоз е била подложена, след като състудентите й разбрали за нейната професионална кариера.

„Решението ми да се снимам в порно филми, за да плащам образованието си, беше лично. Впоследствие бях разкрита от един мой състудент в „Дюк“, който беше гледал мой филм в интернет няколко месеца преди това. Той разкри това на цялото учебно заведение, което ми навлече проблеми с моите състуденти, а на него му спечели популярност и аплодисменти“.

Проблемите на Нокс били свързани с анонимни телефонни обаждания, приканящи я да напусне университета заради начина, по който е навредила на неговия имидж. „Общо взето ми бе обяснено, че съм позор за "Дюк". Не съм предизвикала нищо, освен малко лоша публичност за своя университет. Затова и трябваше да остана тиха и да мълча. Посланията, отправени към мен, бяха ясни: Ти не си човешко същество. Ти нямаш права или чувства. Ти си само една неприятност. Ти трябва да мълчиш. Без значение как. Просто трябва да мълчиш.“

Изявлението си студентката завършва: „Аз реших да разкрия своята порно идентичност пред света. Аз съм Бел Нокс и нося своето клеймо с гордост“.

Според университетския вестник истинското име на момичето е Лорън. Нейните неприятности започнали след като неин колега видял нейни изпълнения в интернет и един ден директно я попитал дали момичето от филмите е тя. Тя потвърдила, но го помолила да запази това в тайна. Въпросният Томас Багли заявил, че не я е разпознал в интернет, а че просто тя сама му е разкрила с какво се занимава. Той обаче признава че  е пренебрегнал обещанието си към нея и набързо разказал за заниманията й на няколко свои приятели.

По-късно интернет гръмнал и целият университет разбрал с какво се занимава първокурнсичката. Малко по-късно университетският вестник излязъл със специална статия за Нокс. Тя дава интервю пред изданието, в което  заявява, че е започнала кариерата си, за да може да плаща огромните сметки в университета, подготвящ елитни адвокати. Според нея "Дюк" е място, в което момичетата са принудени да крият сексуалността си и трябва да поддържат тезата, че са девствени до края на обучението си.

След като статията излязла на бял свят, момичето обаче установило, че думите й са силно изопачени, представящи я в не добра светлина. Тя твърди, че семейството й не е можело да си позволи 60-те хиляди долара, нужни за следване в нейния мечтан университет. В порноиндустрията момичето просто видяло шанс да се дипломира, без за това да затъва в дългове или затруднения. Тя определя кариерата си във филмите за възрастни като вълнуваща и подкрепяща нейното развитие.

„Снимането на порнография ми носи неописуемо удоволствие. Мога да кажа, че не съм се чувствала толкова удовлетворена или щастлива, от нещо друго, което съм правила.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 16 Отговор
    от туй жена не става

    Коментиран от #6

  • 2 Лъчезар Лаков

    16 3 Отговор
    Направила е нещо с което да си плати образованието.Нито е откраднала или убила някои.
  • 3 Васил Василев

    12 2 Отговор
    Боклук е тоя, дето "случайно" я е гледал в интернет, и после е нарушил обещанието си да не я разкрива. Единствено е навредил на нея, а той какво е спечелил от това?
  • 4 maratoneca .

    7 4 Отговор
    Тази история има няколко въпроса:
    1.Всички студентки и студенти в учебното заведение порно артисти ли са,че си позволяват да учат там?
    2.Защо сама е признала пред колегата си,когато той не е бил сигурен?
    3.След като много хора гледат порно,мислила ли е,че ще остане неразкрита?
    4.След като се чувства щастлива от това,какво и дреме на оназ работа?
  • 5 Veselin Todorov

    8 2 Отговор
    Въпроси, въпроси....
    Всеки се справя както може...
  • 6 Симеон Тасев

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    а тебе става ли бре вусик

    Коментиран от #7

  • 7 kkkko

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Симеон Тасев":

    Чуй сега...трябва да има някакви морални ценности и правила в живота ,нали ?...нещо да му мяза ! Сега ,вярно е всички ни влече секса и порното и за да има какво да се гледа трябва да има и кой да го снима и кой да участва в него....но! за тази работа си има достатъчно тъпи шматки да го правят... Това момиче е избрало професия високо етична, трябва да има висок морал и да служи за пример и респект.... защото учи право и утре може да бъде и съдия.... който може да те съди ....примерно че си ползувал услугите на проститутка !!! (такъв закон има в Европа и се обсъжда и у нас !).... е ее е ти съгласен ли си да те учи, поучава и съди съдийка която до вчера се е снимала как е лапала пиш.и !!! А мислиш ли ,че един път минала през ада на личното унижение нямайки вяра на правотата в живота самата тя !?.... няма да им пада пердето и да е склонна към подкупи и корупция ?
    Има много други професии и достойни начини да си изкараш средствата за следване ....или да отложи с 1,2 или 3 години следването си да поспести първо, както правят много други. Тя първо няма уважение и респект към самата себе си а тръгнала да го търси от хората!!!
    И Тасев....и други които се опитват да и оправдават постъпката... бих уважил и приел мнението ви ако, ми кажете че на вас не ви пречи да се ожените за бивша порно актриса или проститутка и нямате ама нищо на против такава да възпитава, гали и целува децата ви.....

    Коментиран от #9

  • 8 Лудака

    5 0 Отговор
    tapotiika
  • 9 The Bear

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "kkkko":

    Невероятно правилно разсъждение! Браво! Значи все още има здраво възпитани нормални хора, които могат по този начин да осмислят нещата и да изкажат мнението си! Възхитен съм! Стискам ти ръка, човеко!
  • 10 Vasik Atanasova

    3 1 Отговор
    НА ВСИЧКИ ДЕТО СТЕ МИ ПИСАЛИ МИНУС ВИ ПОЖЕЛАВАМ ПО ЕДНА ТАКАВА ЖЕНА ИЛИ ДЪЩЕРЯ ХАВАЛ ДА ВИ Е

    ПРОЧЕТЕТЕ ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ ОТ КОМЕНТАРА НИЩО НЕ И НОСИЛО ТАКОВА УДОВОЛСТВИЕ КАТО СНИМАНЕТО НА ПОРНОГРАФИЯ