2 Август, 2024 13:56 3 430 6

Крал Чарлз III вече не отговаря на обажданията на принц Хари

  • крал чарлз трети-
  • чарлз трети-
  • принц хари-
  • комуникация-
  • обаждания-
  • връзка-
  • кралско семейство

Принцът се опитва да се свърже с баща си, но винаги получава отказ

Крал Чарлз III вече не отговаря на обажданията на принц Хари - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Крал Чарлз III е спрял да отговаря на телефонните обаждания на сина си принц Хари, съобщи Page Six.

Херцогът на Съсекс се втурна към Обединеното кралство, за да се срещне с баща си в момента, в който монархът разкри диагнозата си рак през февруари. Тогава се появи информация, че баща и син са се срещнали за кратко, след което принцът си замина обратно за САЩ.

След това напрежението отново се е обтегнало заради исканията на Хари да се осигури охрана на семейството му.

„Когато Хари звъни, винаги получава отговор, че кралят е „недостъпен точно сега“, разказва приятел на принца пред списание People. „Обажданията му остават без отговор. Той се опитва да се свърже с баща си, за да научи повече за здравето на краля, но и тези обаждания остават без отговор", добавя източникът.

Хари продължава да бъде загрижен за безопасността на съпругата си Меган Маркъл и техните две деца, принц Арчи и принцеса Лилибет. Заради това той е помолил 75-годишния Чарлз за помощ относно възстановяването на сигурността им.

"Той е изплашен и смята, че единственият човек, който може да направи нещо по въпроса, е неговият баща. Въпреки липсата на комуникация, принцът беглец е решен да защити собственото си семейство на всяка цена“, добавя неговият приятел.

Източник от двореца обаче твърди, че теорията, че сигурността на херцога е единствено в ръцете на Чарлз, е „напълно неправилна“.

Отчуждението между 39-годишния Хари и кралското семейство започна, когато той и херцогинята на Съсекс се отказаха от кралските си задължения през 2020 г. и се преместиха в САЩ. Още тогава бе съобщено, че двойката ще бъде лишена от охраната си.

През 2022 г. беше разкрито, че Хари каза, че „не се чувства в безопасност“, пътувайки в Обединеното кралство без помощта на охраната, след като подаде петиция до правителството на Обединеното кралство да осигури допълнителна защита, когато той и семейството му пътуват до родината му. Въпросът обаче и до днес остава неразрешен, пише Дарик.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    11 2 Отговор
    Нали е тръгнал по неговия път и дъртия хойкаше пък стана цар 🤡
  • 2 малиии

    9 1 Отговор
    Сигурно е пресрочил плащането на сметката у А 1 ...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гал

    6 0 Отговор
    Той и на мен не вдига.
  • 5 ами,

    13 0 Отговор
    Хари като е загрижен за сигурността на жена си и децата им да си наеме охрана и да им плаща.Какво работят тези двамат?
  • 6 Нова

    0 0 Отговор
    Да ги качва на дървото при баба им в парка, дето се е родила меганката и няма да има проблеми. Защитниците на животните ще ги пазят