3 Септември, 2024 09:32 1 784 3

Предстои първо издание на рок фест в планината над Бов „aBOVe the ROCK“

  • рок фест-
  • бов-
  • своге-
  • чемерникъ

Събитието ще се проведе от 13 до 15 септември 2024 г.

Предстои първо издание на музикалния фестивал с благотворителна кауза „aBOVe the ROCK“ от 13 до 15 септември 2024 г. в Еко ферма и къщи за гости „ЧемерникЪ“, над гара и село Бов, община Своге. Чифликът ще отвори широко крепостните си дървени порти и ще ви очаква с приятели и домашни любимци под звездите на поляната в западна Стара планина, пишат организаторите.

Организатори са стопанинът на Еко комплекс „ЧемерникЪ“, бизнесменът Ивайло Манчев, ревностните привърженици на полета на две гуми и рева на моторите от МСС „Безделниците“, художникът-визионер, творец и сугестопед Илиана Стримска от „il Strimska Art“ и пиарът, копирайтър и фотограф Зорница Митин.

Част от участващите групи са:

УИКЕДА,

DOCTOR`S GOGО BAND,

ELINOR,

ОБРАТЕН ЕФЕКТ,

SVETLIO AND THE LEGENDS,

СВОГЕ АКУСТИКА

и др.С тридневния фестивал организаторите искат да освежат и заредят всички жадни и гладни за качествена музика, любителите и ценителите на свободата и природата, предпочитащите палатки и чували, неможещите без каравани и кемпери, влюбените в мотори и велосипеди, натуралистите пешеходци и влакоползватели, харесващите да дискутират и творят с децата си, обичащите домашни и чужди любимци, познавачите на гатанки и питанки, експертите по разядки и разпийки.

Освен с готина музика, за доброто настроение ще са осигурени:

  • игри за малки и големи;
  • работилници и забавления;
  • конкурсен и състезателен фрагмент;
  • санитарни и здравни грижи;
  • храни и напитки;
  • хотелска част с ограничен брой места за спане за спокойствието на онези от вас, които предпочитат удобството на стаите в комплекса пред свободното къмпингуване под чистото небе над „ЧемерникЪ“.

Организаторите призовават: Запазете отсега уикенда 13 – 15 септември в календара си и стягайте багажа! Грабвайте във „фаталния“ петък подходящите за Балкана по това време на годината дрехи и обувки, домашните любимци и доброто си настроение, и идвайте да рестартираме душите и съзнанието си за новата учебна/работна година, да изпратим подобаващо лятото и да се забавляваме истински!

Повече информация за събитието можете да намерите на страницата му във Фейсбук:


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така Така

    2 6 Отговор
    По зле и от чалгата е това
  • 2 Студопор

    2 4 Отговор
    Нямам против рок-фестивалите, ама като знам хората какви са мърлячи, жал ми е за природата. Ще отидат там, ще развалят спокойствието на де-що животно има, ще опикаят всичко, ще си оставят там кенчетата от бирата и другите боклуци и това ще е. Правете си фестовете в градовете бе, хора...

    Коментиран от #3

  • 3 Не е точно така

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Студопор":

    Това не са чалга фенове, а рок фенове. Има огромна разлика в културата. Чалгарите са свикнали да хвърлят салфетки и да правят боклук....