15 Септември, 2024 12:47 2 139 5

Мартин и Денислава разкриха, че са участвали в кастинг битки този сезон на "Игри на волята" (ВИДЕО)

  • след игрите-
  • игри на волята-
  • премиера-
  • първи епизод-
  • мартин николов - елвиса-
  • денислава велкова-
  • ваня запрянова-
  • водеща

Първият епизод на подкаста "След игрите" с новата водеща Ваня Запрянова вече е факт след премиерата на "Игри на волята 6"

Втори сезон на подкаста към "Игри на волята" - “След Игрите” вече излъчи първия си епизод. Грандиозното начало поставиха колоритните участници от пети сезон Мартин и Денислава, които бяха специални гости на новата водеща - Ваня Запрянова.

Двамата коментираха отношенията си с миналогодишния шампион Иван Рълев, както и какви са впечатленията им от новите участници.

Ексклузивно още в началото на епизода Мартин и Денислава разкриха, че са участвали в кастинг битка тази година. Кандидатите за All Stars признаха, че са били истински впечатлени от мащаба на арените и трудността на битките.

Двамата споделиха и впечатленията си от участниците в новия сезон на предаването и кои са техните фаворити. За Мартин тазгодишният подбор е много по-добър, но все още е на мнение, че жена не може да спечели "Игри на волята". Денислава от своя страна разкри, че е подготвяла три от участничките.

Пред водещата Ваня Мартин и Денислава не скриха огорчението си от победителя от сезон 5 Иван Рълев. Те признаха, че след края на формата са спрели всякаква връзка с шампиона, поради различия и постъпки, които истински са разочаровали Елвиса. Денислава и Рълев пък имаха кратка връзка след края на шоуто, която не продължи дълго и за която тя изглежда, че не иска да си спомня. Самата тя обясни, че не го е виждала от дълго време.

“След Игрите” е първият официален подкаст на Игри на волята, който в своя първи сезон реализира над 40 милиона гледания в дигиталното пространство. Освен с нова водеща, подкастът се завръща с изцяло ново студио и двойно повече епизоди, които ще позволят на феновете на предаването да опознаят още по-добре участниците от сезон 6.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асдф

    10 1 Отговор
    Имали връзка ама не е могла да му вземе парите на Рълев, пък той народно момче не е чалгар.
  • 2 Без ТВ от 5 години

    6 0 Отговор
    Ни единия ни за другата бях чувал,не ме интересуват а за авторката...целият багаж в топурлаците ми...на два пръста под черните и очила да ...разтоваря
  • 3 Налудник

    4 1 Отговор
    "...които истински са разочаровали Елвиса."
    ----
    Коя е Елвиса? Аз не си спомням такава.
  • 4 ами,

    2 3 Отговор
    Денислава като папагал повтаря каквото каже Мартин.Добре,че най-после сложиха адекватен водещ към "Игри на волята" - “След Игрите”,Ваня Запрянова-най-добре представилата се жена от всички сезони досега.
  • 5 Схдк

    0 0 Отговор
    хахаха какви 40 милиона гледания, в ютуб са милион к половн