Last news in Fakti

18 Април, 2014 10:00 1 149 0

Део, Играта, Алекс Раева и Дончо заедно на Великден

  • део-
  • играта-
  • алекс раева-
  • великден

Събитието ще бъде кулминацията в наситената програма по случай Великденските празници

За първи път тази неделя известните български певци и водещи Део, Играта, Алекс Раева и Дончо ще излязат да пеят на една сцена на връх Великден. Домакин на музикалния пърформанс ще бъде един от моловете в столицата.

Преди концерта там ще се проведе инициативата „Донеси своя бияч“, посветена на празника.

„През последната година този мол промени представата за шоу, показвайки че развлеченията и шопингът могат да се случват заедно, както и че една търговска зона, заобиколена с модерни магазини, може да бъде особено подходяща локация за концерти. Всичко това вече влияе позитивно на публичния живот у нас и аз съм сигурен, че тази тенденция ще се засилва в бъдеще“ - сподели Део по повод предстоящия празничен концерт.

Събитието ще бъде кулминацията в наситената програма по случай Великденските празници. Изненадите за посетителите започна още на 15 април, когато на първия етаж, се появи кошара с живи зайчета.

На 18, 19 и 20 април всички гости на лайфстайл центъра ще могат да се снимат в специално обособения за целта празничен фото – корнер, а на 19 април най-малките посетители ще могат да се включат в училище за боядисване на яйца, както и в специален уъркшоп, по време на който ще могат да рисуват своите лица, наподобявайки великденски яйца. Празничната атмосфера ще се допълва от чаровни самодиви и караоке със Супер Любо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА