Last news in Fakti

26 Април, 2014 09:30 1 770 1

Бременна жена изгуби бебето си при катастрофа

  • жена-
  • плод

Получила е травма на глава, корем и крайници, с първоначални данни за увреда на плода

В отделението по реанимация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен са настанени мъж и жена, които са пострадали при тежка катастрофа край Петолъчката на 25 април.

Съпрузите са от Сунгурларе. Те са постъпили в болницата около 14 часа. Жената е на 24 години, в напреднала бременност, съобщиха от болницата.

Получила е травма на глава, корем и крайници, с първоначални данни за увреда на плода. „При спешно секцио е потвърдено, че плодът е мъртъв, най-вероятно вследствие на удара”, каза началникът на отделението по спешна медицина д-р Тодор Суванков.

Съпругът на пострадалата, който е на 31 години, е с фрактура на двете бедрени кости, с травматичен шок и опасност за живота. Техният автомобил се е блъснал в друго превозно средство, чийто водач е от Сливен, на 36 години.

Мъжът е с повърхностни травми и контузии, не се е наложила хоспитализация.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.