7 Май, 2014 15:46 932 0

Future Heroes води нови герои от бъдещето в София

  • парти-
  • софия-
  • техмо музика-
  • метрополис

Метрополис представят още три бъдещи героя на световната електронна сцена: Ilario Alicante, Julian Jeweil и Timmo

С още едно издание на поредицата Future Heroes Метрополис ще посрещнат лятото в града на 31 май 2014г.

След грандиозното парти през март с участието на най-горещите имена на съвременната електронна сцена - Sam Paganini, MiniCoolBoyz и Harvey McKay, Future Heroes продължава с още 3 бъдещи техно и хаус героя.

Вечерта отново ще представи вече доказали се артисти, както и тепърва набиращи популярност техни последователи.  За първи път в София ще блесне Julian Jeweil заедно с откритието на Свен Вет Ilario Alicante, а зад пулта ще застане и българската гордост Timmo, вече забелязан от най-големите лейбъли и продуценти в света на електронната музика.

Future Heroes ще се завърне и в една от залите, които направиха поредицата емблематично за столичния клубен живот събитие - Sofia Sound Factory – завод за хладилна техника в индустриалната зона, който често става фабрика за добро настроение и незабравими партита.

Ilario Alicante от Ливорно, Италия е само на 25, но името му вече стои до най-големите звезди, които се подвизават зад пулта на Cocoon по цял свят. За космическия му успех допринася фактът, че е едва на 15, когато пуска на най-големия фестивал за техно Time Warp, което го прави най-младия диджей в историята на грандиозното събитие. Следват  участия из цяла Европа, Северна и Южна Америка, а с Living Near Africa EP, той печели сърцата на имена като Sven Väth, Ricardo Villalobos и Richie Hawtin. Както много продуценти преди него, той търси ново вдъхновение и го намира в Берлин - германската мека на електронната музика, който се превръща в негов дом и продуцентско студиото за четири години. Със своя лейбъл Deep Moves, Alicante добавя още един диамант към своята биография.

 

Julian Jeweil е френски диджей и продуцент с впечатляваща международна кариера. Мелодичният му техно стил пленява света още с първия му хит Air Conditionné (2007), който бързо се нарежда сред първите места по продажби в Beatport. Три години по-късно, Julian се включва към два от най-престижните лейбъли – Cocoon (с Color EP) и Plus 8 Records (Babou). През годините следват още две EP-та с Plus 8, с лейбъла на Richie Hawtin – Minus, както и с Drumcode. Със своите участия из някои от най-престижните клубове и фестивали по света, Julian доказва, че е един от най-обещаващите артисти от техно сцената.

Третият участник за Future Heroes е роденият в Плевен Валери Иванов, познат като Timmo. Музикалният му талант блесва още на 14 годишна възраст, когато той започва да композира музика. Интересът му към клубната ъндърграунд сцена се заражда, когато е на 16 и това веднага оказва влияние върху продукцията му.  Първият му пробив в музикалната индустрия се случва през 2009г., когато той и PHM печелят съзтезанието We Love и техният ремикс на The Joker на TRNSSTR е издаден от лейбъла на Timo Garcia – Berwick Street. Кариерата на Timmo набира пълна скорост след като той си колаборира с Robin Hirte и работи с топ лейбъли като BluFin, Moonbeam Digital и Stereo Seven Plus. Неговата музика е подкрепяна и включвана в сетовете на Richie Hawtin, Popof, Marco V, Len Faki, Jon Rundell, Eric Entrena, Peter Gelderblom, Moonbeam и много други. Той е и единственият сред родните артисти издавал за най-престижния техно лейбъл Drumcode.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА