Last news in Fakti

9 Май, 2014 15:57 7 216 0

Преслава откри летния сезон в жълто

  • преслава-
  • клуб

С новите си хитове звездата на Пайнер очарова и руски бизнесмени в елитен столичен клуб

Перлата на родния поп фолк Преслава нагледно демонстрира защо е една от най-харесваните от българите жени. Със заразителна усмивка, перфектна визия и с последните си хитове звездата вдигна на крака публиката в елитен столичен клуб снощи.
 
Чаровната певица, която само преди няколко дни получи поредното си признание – наградата на сп. „Магазинджи” за най-добър чуждестранен изпълнител на бляскава церемония в Истанбул, даде заявка в скоро време да триумфира с подобно отличие в Русия. Група от тамошни бизнесмени, пристигнали в София при своите партньори, се забавляваха от сърце с песните на Преслава. Те очевидно знаеха текстовете й наизуст, тъй като пееха заедно с нея.
 
От сцената на заведението Преси откри летния сезон с патешко жълта рокля. Не можем да отречем, че този цвят определено й отива, а в комбинация с омбре ефекта на прическата звездата на „Пайнер” изглеждаше ослепително.
 
Певицата призна, че след последния си шопинг обзавела гардероба си предимно с дрехи в жълтите нюанси. Преслава добави, че още няма планове къде ще прекара лятната си почивка. Не е невъзможно да се отдаде на релакс отново на екзотично място. През март тя събра тен по горещите плажове на Малдивите.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА